Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Παραμένει η Ευρυτανία στο Ράλι Ακρόπολις


Το πρόγραμμα του φετινού Ράλι Ακρόπολις ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του εθνικού αγώνα σε συνέντευξη τύπου στο ΟΑΚΑ, και περιλαμβάνει 16 ειδικές, συμπεριλαμβανομένης και της υπερειδικής διαδρομής μέσα στο ίδιο το Ολυμπιακό Στάδιο!

Σχεδόν τέσσερις μήνες πριν την εκκίνηση του, το Ράλι Ακρόπολις έχει το επίσημο πρόγραμμά του, με δεκαέξι ειδικές διαδρομές, χωρισμένες σε τρία σκέλη και προεξάρχουσας της υπερειδικής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου!

 

Μέχρι και την Κυριακή τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον δέκατο αγώνα της φετινής σεζόν του WRC θα κληθούν να διανύσουν συνολικά 305,86 χιλιόμετρα, σε ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα περάσει, όπως και πέρσι, από ειδικές του Λουτρακίου και της Φθιώτιδας. Η Λαμία θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα για ακόμη μία φορά, με τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης στο κέντρο της πόλης να έχουν επιλεχθεί ως το Service Park.

To πρόγραμμα είναι αισθητά διαφοροποιημένο με πέρσι, αν και παραμένουν στο καλεντάρι οι πολύ δημοφιλείς ειδικές Λουτράκι, Βωξίτες, Πύργος, Ταρζάν και Ελευθεροχώρι, με την τελευταία να αποτελεί μάλιστα και την Power Stage του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το ράλι Ακρόπολις θα περάσει και φέτος από την Ευρυτανία με δυο αναβαθμισμένες ειδικές διαδρομές ("Ταρζάν" το Σάββατο 10 Σπετεμβρίου).

Διαβαστε την συνεχεια εδω:  https://totalracing.gr/apokalyfthike-to-programma-toy-rali-akropolis/