Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Δράση, ταλέντο και θέαμα στο τουρνουά ακαδημιών (Πλήρες φωτορεπορτάζ)

 

 

 

 

 

Τριήμερο τουρνουά ακαδημιών διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και στο προπονητικό κέντρο της πόλης. Έχει την επωνυμία Summer Karpenisi 2022 και γίνεται από την εταιρεία Sport Team του Κώστα Αλάσσα στο πλαίσιο της αξιολόγησης των σχολών των δικτύων ακαδημιών του Παναθηναικού. «Οικοδεσπότης» είναι ο Α.Σ. Αίολος, που είναι ενταγμένος στο δίκτυο των πράσινων σχολών.

Η διοργάνωση γίνεται στις ηλικιακές κατηγορίες Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16. Συμμετέχουν οι ακόλουθες ομάδες: ΑΠΟ Ψυχικού, ΠΑΟ School Πεύκης, Ειρήνη Πετρούπολης, Αγία Ελεούσα, Τράχωνες Αλίμου, Άθλος Αλμυρού, Αχαρναΐκός, Πρέβεζα, Πύργος Τρικάλων, Φοίνικες Κέρκυρας, Κανονιέρηδες Θεσσαλονίκης και από πλευράς Ευρυτανίας η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα και ο Αίολος του Χρήστου Γιαννίτσαρη, που αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις.

Το τουρνουά παρακολουθεί μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, ενώ σφύριξαν υπό το βλέμμα του Προέδρου της Ε/Δ της ΕΠΣΕ Γιάννη Καλύβα και του Αντιπροέδρου Νίκου Δροσίνη οι: Ειρήνη Κατή, Αλεξάνδρα Γιόγιου, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Παναγιώτης Δροσίνης και Βασίλης Μπίκας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από αγώνες του προπονητικού κέντρου την Παρασκευή 17/6. Το τουρνουά συνεχίζεται με πρωινή και απογευματινή δράση το Σάββατο 18/6 και με πρωινή την Κυριακή 19/6, ενώ το διάστημα 24-26 θα ακολουθήσει μια ακόμη διοργάνωση της ίδιας εταιρείας στην πόλη μας.

 

Τα διαθέσιμα αποτελέσματα της 1ης ημέρας:

Κ10

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Ειρήνη Πετρούπολης 2 2-3

 

Κ12

ΑΠΟ Ψυχικού-Αίολος 6-6

 

Κ14

ΠΑΟ School Πεύκης 2-Ειρήνη Πετρούπολης 2 5-1

Ειρήνη Πετρούπολης-Άθλος Αλμυρού 3-2

Αχαρναΐκός-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 0-4

Πύργος Τρικάλων-Τράχωνες Αλίμου 5-2

 

Κ16

Αχαρναΐκός-Φοίνικες Κέρκυρας 0-0

Πύργος Τρικάλων-Κανονιέρηδες Θεσσαλονίκης 2-4

Ειρήνη Πετρούπολης-Άθλος Αλμυρού 2-3

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-ΠΑΟ School Πεύκης 3-1

 




































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος