Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 55-48

Με νίκη κορυφής ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Άτλας, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι των παμπαίδων με 55-48 των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.

Η συνάντηση ήταν εξ αναβολής για την 7η αγωνιστική του Ζ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ και διεξήχθη το Σάββατο 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 17:00.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη ήταν αποφασισμένος και έκλεισε ιδανικά το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη συνολική του πορεία. Η ομάδα του Καρπενησίου έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 7 νίκες και 1 ήττα, με το μέλλον να ανήκει στους νεαρούς αθλητές του Γυμναστικού. Ο αρχηγός Παναγιώτης Γεωργαλής ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη προσέφερε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι, δικαιολογώντας τη βαθμολογική του θέσει. Είναι μια αρκετά ταλαντούχα ομάδα με αξιόλογο υλικό.  Στους 14 πόντους σταμάτησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκόραρε και δυο τρίποντα. Οι Λαμιώτες τερμάτισαν 2οι με 6 νίκες και 2 ήττες.

Το παιχνίδι ήταν το τελευταίο και για τις δυο αξιόλογες ομάδες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Τελευταίο ματς

Με αυτήν την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 για τις ομάδες της Ευρυτανίας.

 


Παρουσία ομοσπονδιακού

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Αργύρης Κουβαράς.

 


+7

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τα Μπούκαλη είχαν νικήσει με την ίδια διαφορά που ηττήθηκαν στη ρεβάνς. Το ματς της Λαμίας είχε λήξει με 51-44.

 

Ηγέτης ο Γεωργαλής


 

Ο Παναγιώτης Γεωργαλής (Φωτογραφία) ολοκλήρωσε τη συνάντηση με 19 πόντους για τον Άτλαντα. Διψήφιος με 10 ήταν και ο Κώστας Καψάλης.

 

Πρώτος ο Άτλας

Η ομάδα του Καρπενησίου τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο νικητής του παιχνιδιού θα καταλάμβανε την πρωτιά γοήτρου, καθώς δεν υπάρχει δεύτερη φάση στο αναπτυξιακού χαρακτήρα πρωτάθλημα.        

 

Έβαλε 14


 

Για τους ηττημένους ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (Φωτογραφία) σταμάτησε στους 14 πόντους με δυο εύστοχα 3ποντα, με τον Βάιο Καμπά να κλείνει το ματς με 11.

 

Ήταν ντέρμπι

Μετά τα τρία πρώτα οκτάλεπτα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με +1 (28-27). Οι Λαμιώτες είχαν προπορευτεί στην πρώτη περίοδο.

 


Αποφασισμένος ο Άτλας

Η ομάδα του Δημήτρη Λερογιάννη έφτασε στο τελικό 55-48, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στην 4η περίοδο του παιχνιδιού.

 

Τα 8λεπτα

7-13, 18-16, 28-27, 41-29, 55-48

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λεροιγάννης): Κακαβιάς, Μπουμπουρή; 2, Χαβέλος 1, Ανδρέου 2, Καρέτσος 7, Μουρτογιάννης, Μπεχλιούλης, Γεωργαλής 19, Κουτσοκώστας, Κατσιάρης 9(1), Καψάλης 10

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Πλιάτσικας 9 (1), Ζούγρος, Αναγνωστόπουλος Κ. 14(2), Αναγνωστόπουλος Θ. 2, Σακκάς 10, Σπυρόπουλος 2, Μελισσάρης, Ανδρώνος, Καμπάς 11.

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Γιάννης Χαντζόπουλος& Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Κώστας Σεριανάι

 























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος