Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Σαγκριώτης και Δημακάκου πρώτευσαν στα 30 χιλιόμετρα (Αποτελέσματα)


Με εκκίνηση και τερματισμό τη Δομνίστα διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιουνίου ο αγώνας των 30 χιλιομέτρων του Evrytania Trail Races. Μετά τις 108 συμμετοχές των 12 χιλιομέτρων στη μεγάλη διαδρομή έλαβαν μέρος 83 δρομείς.  

Νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Σαγκριώτης με 2:51:53, με δεύτερο τον Στέλιο Πετρούτσο με 2:52:33. Τρίτος ήταν ο Γεράσιμος Φόρτης με 2:55:42. Ο Πετρούτσος να αναφερθεί πως είχε πρωτεύσει μια ημέρα νωρίτερα στα 12 χιλιόμετρα.

Στις γυναίκες η πρωταθλήτρια Παναγιώτα Δημακάκου πρώτευσε με 3:30:58, ενώ η Κρικελλιώτισα Κωνσταντίνα Φούντα ήταν δεύτερη με 4:00:53. Τρίτη τερμάτισε η Ειρήνη Στεργιοπούλου με 4:00:53.

Η διοργάνωση που έγινε από τον σύλλογο Ε4-Πανταβρέχει (Επικεφαλής της διοργάνωσης ο Πρόεδρος Γιώργος Τσακίρης) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου πλησίασε τις 200 συμμετοχές και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μέσα στο ελατοσκεπαστο Ευρυτανικο δάσος. 

Στις φωτογραφίες ο Aντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Παντελής Χαλκιάς κατά τις απονομές, ενώ στη φωτογραφία με την αργυρή Ευρυτάνισσα Φούντα διακρίνεται η Δημοτική Σύμβουλος Βούλα Τσιτούρη και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δήμου Καρπενησίου Δημήτρης Λερογιάννης.













                 

                                       

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ: https://ftt.gr/1st-evritania-trail-races/