Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Φινάλε στο 2ο τουρνουά ακαδημιών (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε με τους τελευταίους αγώνες και τις απονομές την Κυριακή 26 Ιουνίου και το δεύτερο τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε η Sport Team του Κώστα Αλάσσα  στο Δημοτικό Στάδιο και στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, που ήταν «βάση» του.

Το τουρνουά έγινε στις ηλικιακές κατηγορίες Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16 και συμμετοχή είχαν δηλώσει οι εξής ακαδημίες: Σχολή Ολυμπιακού Ηλιούπολης, Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, Αστέρας Λαμίας, Αμπελόκηποι Ιωαννίνων, Μάχη Μαραθώνα, Ατρόμητος Πειραιά, Viking Tirana, Triumph Tirana, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και Αίολος.

Σφύριξαν την Κυριακή (26/6) οι: Γιάννης Σέλελης, Νίκος Δημακόπουλος, Λάμπρος Κολοκώτσιος και Βασίλης Μπίκας. Παρών ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Δροσίνης, ενώ οι «οικοδεσπότες» από πλευράς Αιόλου Κώστας Σιταράς και Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Παναγιώτης Παναγούτσος «έτρεξαν» για όλες τις λεπτομέρειες και το οργανωτικό κομμάτι.

 Tο απόγευμα θα διεξαχθουν φιλικά ματς μεταξύ Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και Τιράνων.

































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος