Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Θρίαμβος στην Κωνσταντινούπολη για τον Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team)


Σπουδαίες επιτυχίες για τον αθλητικό Σύλλογο Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team), ο οποίος έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο kick boxing που έγινε στην Κωνσταντινούπολη από τις 12 έως τις 15 Μαΐου με συμμετοχή 8 αθλητών-τριών του, που κέρδισαν μετάλλια, θαυμασμό και σεβασμό σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Υπό την καθοδήγηση των προπονητών Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη κατέκτησε 10 μετάλλια (5 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο).

Δυο χρυσά μετάλλια κέρδισε η εξαιρετική Μαρία Κονιαβίτη στα στυλ kick light και light contact νεανίδων , όπως και η Ανδρονίκη Μπαρμπούτη στην κατηγορία των κορασίδων , ενώ το χρυσό μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του και ο Χαράλαμπος Μπαρμπούτης στο light contact εφήβων. Δυο ασημένια έφερε και στα δύο στυλ  η σπουδαία πρωταθλήτρια Σεμέλη Ζαρμακούπη, που συμμετέχει στην κατηγορία των γυναικών κόντρα σε επίσης κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου . Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισαν οι: Χαράλαμπος Ζαχαράκης και Ηλίας Τρίκκας (Light Contact εφήβων και οι δύο) και το χάλκινο η Βασιλεία Ασπροποταμίτη στο στυλ light contact νεανίδων Παρά την πολύ καλή της προσπάθεια δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, που ήταν 5η και στα δύο στυλ.

Μεταξύ 69 συλλόγων ο Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) αναδείχθηκε 1ος σύλλογος από τις Ελληνικές ομάδες και 12oς συνολικά. Η Ελλάδα αναδείχτηκε 5η με συμμετοχή 38 χωρών. Έλαβαν μέρος 3154 αθλητές από 116 ομάδες απ΄ όλον τον κόσμο.                                            Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε μάλιστα να σημειωθεί ο Δήμος Καρπενησιου, αναφέροντας: "Πολλά συγχαρητήρια στον Α.Σ. Ευρυτανίας στους προπονητές και στα παιδιά που συμμετείχαν για τις σπουδαίες διακρίσεις και την κατάκτηση πλήθους μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kick Boxing που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη! Ευχή μας οι αγώνες τους να στέφονται πάντα με επιτυχίες!"