Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Δανιήλ: "Ανταγωνιστική Γ' Εθνική ώστε να έχει έσοδα"


Στην εκπομπή του Over FM Πάτρας 104,1 μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

–«Είναι απόφασή μας να ξεκινήσουν τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής την Τετάρτη. Εμείς πιέσαμε όσο μπορούσαμε την Επιτροπή Εφέσεων να βγάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την απόφαση, αλλά είναι δικαστές και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

–«Το Μητρώο της ΓΓΑ είναι ξεκάθαρη παραβίαση της Πολιτείας στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Για να μην συζητήσουμε για τη Super League 2».

-«Επειδή ακούω διάφορα, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί σε 4 Ομίλους του χρόνου. Το γνώριζαν από πέρυσι οι ομάδες και είχαν καιρό να προετοιμαστούν. Ναι, οι μετακινήσεις θα είναι περισσότερες, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα ώστε να έχει έσοδα».

–«Οσο μαραζώνουν οι ομάδες, θα μαραζώνουν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Είναι θέμα UEFA, καθώς το Παμπελοποννησιακό δεν πληροί τις προϋποθέσεις».

–«Ανθρώπινα, καταλαβαίνω τους ανθρώπους του Διαγόρα, όμως όλα κρίνονται στο γήπεδο και στο τέλος υπάρχει ο καθρέφτης της βαθμολογίας».

Πηγή: www.karditsasport.gr