Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ – Τ.Δ. Ευρυτανίας


INTERNATIONAL  POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ                Καρπενήσι, 3 Μαΐου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 9 Καρπενήσι

Τηλ. Επικ. 22370-89150

εmail:iraeyrytanias@hotmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η  Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), στο πλαίσιο  του πνεύματος αλληλεγγύης, φιλίας και συναδελφοσύνης που την διέπουν, ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης,  μεταξύ των ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων,  Ευρυτανίας  – Φωκίδας – Καρδίτσας – Φθιώτιδας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι το Σάββατο  30-4-2022.

 

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσσιος, ο Aντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. ΤΑΣΙΟΣ Αριστείδης, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής Οικονομίας κ. ΚΑΛΑΤΖΗ Αικατερίνη, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. ΣΒΕΡΩΝΗΣ Ιωάννης, η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης κ. ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ Σοφία, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΑΔΗΚ κ. ΤΣΙΟΥΓΚΡΗ Κων/να, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ Ευδοξία και ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Στέφανος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. ΚΑΡΑΤΣΙΚΗΣ Δημήτριος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σπυριδούλα, ο Διευθυντής του Επιτελείου της Γεν. Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος κ. ΜΟΥΤΣΩΚΟΣ Χρήστος, ο Διευθυντής και η Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ Ιωάννης και ΓΙΑΝΙΩΤΗ Ολυμπία, αντίστοιχα, ο Διοικητής του Α.Τ. Καρπενησίου κ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΟΣ Βασίλειος, ο Διοικητής του Τ.Α. Καρπενησίου κ. ΦΥΚΑΣ Γεώργιος.

Από τις Τοπικές διοικήσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους:  η Πρόεδρος της Τ.Δ. Αθηνών Αττικής κ. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη, ο Πρόεδρος Δωδεκανήσου και διαιτητής των αγώνων κ. ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Φθιώτιδας κ. ΧΑΨΑΣ Μενέλαος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Φωκίδας κ. ΖΩΜΕΝΟΣ Ανάργυρος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας κ. ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Κοσμάς, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ευρυτανίας κ. ΜΠΙΚΑΣ Κων/νος.

Τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκε στο café – restauran «Kasmir», η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ευρυτανίας κ. ΤΣΙΑΜΑΚΗ Ελένη με τα μέλη του Δ.Σ.  καθώς και ο  Δήμαρχος Καρπενησίου κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Νικόλαος με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. ΣΒΕΡΩΝΗ Ιωάννη, οι οποίοι κάλυψαν και τα έξοδα της συνεστίασης.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Τ.Δ. Καρδίτσας.

Το κύπελο της Α΄ θέσης παρέδωσε στην νικήτρια ομάδα ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσσιος, το κύπελο της Β΄ θέσης παρέδωσε στην Τ.Δ. Φωκίδας η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής Οικονομίας κ. ΚΑΛΑΝΤΖΗ Αικατερίνη, και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. ΣΒΕΡΩΝΗΣ Ιωάννης με τους Διευθυντές κ. ΜΟΥΤΣΩΚΟ Χρήσο και ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ Ιωάννη, επέδωσαν Τιμητικά Διπλώματα στους Προέδρους των Τ.Δ. που πήραν μέρος στους αγώνες.

 

Η βραδιά έκλεισε με βραδινό γεύμα στην ταβέρνα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», το οποίο προσέφερε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

 

«SERVO PER AMIKECO»

«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

      Η Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας                                                   

       ΤΣΙΑΜΑΚΗ Ελένη                      ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Κων/να

Πηγή:  www.ipa-gr.org