Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ντέρμπι ουραγών με τον Τενεάτη Αθικίων για τον Αίολο

Στην έδρα της αγωνίζεται η ομάδα του Αιόλου, η οποία υποδέχεται τον πρωταθλητή Κορινθίας Τενεάτη Αθικίων. Οι δυο ομάδες δεν έχουν βαθμολογική συγκομιδή και φιλοδοξούν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στη Γ΄ Εθνική (6ος Όμιλος). Θα αρχίσει στις 4.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έχει γνωρίσει δυο ήττες με το ίδιο σκορ από αρκετά ισχυρές ομάδες, τη Χαλκίδα και το Μοσχάτο. Αποτελεί το «αουτσάιντερ» του ομίλου και οι ελπίδες ανόδου είναι ελάχιστες. Θα προσπαθήσει παρά τις σημαντικές απουσίες να κάνει μια ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο στα μέτρα του.

Ο Τενεάτης του Δημήτρη Ποτήρη έρχεται στο Καρπενήσι με δυο αρνητικά αποτελέσματα και θα επιχειρήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες ανόδου, καθώς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Έχει πετύχει 2 τέρματα και έχει δεχτεί 5. Σκόρερ και των δυο γκολ του είναι ο γνώριμος μας Χρήστος Κατσίκας.

Διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Τσιγαρίδας με βοηθούς διαιτητές τον Θανάση Δόδογλου και τον Νικηφόρο Φαρμάκη από την Φθιώτιδα.

 


Παραμένουν οι απουσίες

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αίολος θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Χάρη Ζαραβέλη και Δημήτρη Ρούσση, καθώς και τους: Λευτέρη Αδάμ και Άλεξ Μπακαλίδη, που απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα θα επιστρέψουν οι: Ταξιάρχης Καλύβας, Πάνος Αζακάς και Κώστας Σερπάνος.

 

O Τενεάτης Αθικίων


 

Η ομάδα του Δημήτρη Ποτήρη κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας, μετά την εκδίκαση της έφεσης του Ηρακλή Ξυλοκάστρου εις βάρος του ΠΑΣ Κόρινθος.

Στα μπαράζ ξεκίνησε με δυο ήττες, 1-3 από την Α.Ε. Μοσχάτου εντός έδρας και εκτός έδρας με 2-1 από τον Απόλλωνα Ευπαλίου. Και τα δυο γκολ του Τενεάτη έχουν σημειωθεί με εύστοχα πέναλτι του Χρήστου Κατσίκα. Ο Καρδιτσιώτης άσος έχει μια σημαντική θητεία στα γήπεδα του νομού μας, στα οποία επιστρέφει ως αντίπαλος. Έχει παίξει σε: Αίολο, Άγραφα και Απεραντιακό.

Στο παιχνίδι με το Ευπάλιο έπαιξαν οι: Ταμπάκου, Μαρίνος, Τσουμάνης(56΄ Οικονόμου), Παπαχρήστου(75΄ Κιούσης), Παππάς, Κατσίκας, Τζαναβάρας Γ.(75΄ Τζαναβάρας Ε.), Αντωνίου(56΄ Μαζιώτης), Λέκκας, Βενετσάνος(55΄ Ποτήρης Ρ.) και Κριαράς.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Ποτήρης.  Η αποστολή των πρωταθλητών Κορινθίας θα διαμείνει στο Montana.

 



Ενδιαφέροντα ματς

Οι υπόλοιποι δυο αγώνες της Κυριακής έχουν ως εξής: Παναργειακός-Α.Ε. Μοσχάτου και Απόλλων Ευπαλίου-Κυπάρισσος Αντίκυρας. Ρεπό θα έχει η Χαλκίδα.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Mπαράζ Πρωταθλητριών ΕΠΣ (6ος Όμιλος)

 

3η αγωνιστική (15/5, 16:00)

Αίολος-Τενεάτης Αθικίων Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου

Διαιτητής: Βασίλειος Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Αθανάσιος Δόδογλου (Φθιώτιδας)

2ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (Φθιώτιδας)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας)

 

Παναργειακός-Α.Ε. Μοσχάτου ΔΑΚ Άργους

Διαιτητής: Απόστολος Κάφκας (Μεσσηνίας)

1ος Βοηθός: Ηλίας Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

2ος Βοηθός: Ευάγγελος Αράπης (Μεσσηνίας)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

 

Απόλλων Ευπαλίου-Κυπάρισσος Αντίκυρας Δημοτικό Γήπεδο Μαλαμάτων

Διαιτητής: Ιωάννης Στεργιώτης (Αθηνών)

1ος Βοηθός: Αντώνιος Τραούδας (Χίου)

2ος Βοηθός: Απόστολος Καραγεώργος (Αθηνών)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)

 

 Ρεπό: Χαλκίδα

 

Η βαθμολογία

Ομάδα

Βαθμοί

Ν-Ι-Η

Τέρματα

Αγώνες

Α.Ε. Μοσχάτου

6

2-0-0

7-1

2

Χαλκίδα

4

1-1-0

5-1

2

Απόλλων Ευπαλίου

3

1-0-0

2-1

1

Κυπάρισσος Αντίκυρας

2

0-2-0

2-2

2

Παναργειακός

1

0-1-0

1-1

1

Τενεάτης Αθικίων

0

0-0-2

2-5

2

Αίολος

0

0-0-2

0-8

2