Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Με το Ευπάλιο τελειώνει η σαιζόν για τους νταμπλούχους Ευρυτανίας

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για τον αδιάφορο βαθμολογικά Αίολο, ο οποίος σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς αντιμετωπίζει τον νταμπλούχο Φωκίδας Απόλλωνα Ευπαλίου  Tihio Race.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό γήπεδο Μαλαμάτων και θα αρχίσει στις 17:00 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ (6ος Όμιλος).

Ο Απόλλων Ευπαλίου του Νίκου Κόκκινου με 6 βαθμούς στο ενεργητικό του έχει βαθμολογικό κίνητρο, στοχεύοντας το να κάνει το 3 στα 3 στην έδρα, ώστε να τα δώσει όλα για όλα στον «τελικό» του Μοσχάτου στις 5 Ιουνίου.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα θα επιχειρήσει να έχει ανταγωνιστική εικόνα και να αποχαιρετήσει τα μπαράζ και τη σαιζόν με «ψηλά το κεφάλι». Το έργο του Ευρυτανικού συλλόγου ήταν εξ αρχής δύσκολο και στην πορεία έγινε ακόμη πιο δυσχερές. Οι «τζιαλομπλού» έχουν ρεπό την τελευταία αγωνιστική.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Βαγγέλης Λαθύρης του ΣΔΠ Πειραιά, με βοηθούς διαιτητές τον Λόρεν Μπεκιάρι και τον Απόστολο Καραγιώργο από την Αθήνα.

 

Τελευταίο ματς

Οι Ευρυτάνες ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο έπαιξαν με πληθώρα απουσιών, κυρίως λόγω τραυματισμών. Είναι χαρακτηριστικό πως απέναντι στην Αντίκυρα έπαιξαν με 11 ποδοσφαιριστές. Έχουν δεχτεί 21 γκολ και θα προσπαθήσουν να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα.

 

Ο Απόλλων Ευπαλίου


 

Οι νταμπλούχοι Φωκίδας βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους (2 νίκες-2 ήττες και τέρματα 5-5). Προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Παναργειακό και διατηρούν ελπίδες ανόδου, καθώς έχουν εκμεταλλευτεί την έδρα τους.

Τα τέρματα του Απόλλωνα έχουν σημειώσει οι: Γιώργος Θεοχάρης (2), Μπάμπης Παπανδρέου (2) και Γιώργος Φλέγγας (1). Ο τελευταίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Φωκίδας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Νίκος Κόκκινος, ενώ ο Απόλλων, που ιδρύθηκε το 1989 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Γ΄ Εθνική την περίοδο 2019-2020. 

 


Κρίσιμη καμπή

Οι άλλες δυο αναμετρήσεις του προγράμματος είναι οι: Παναργειακός-Τενεάτης Αθικίων και Α.Ε. Μοσχάτου-Χαλκίδα. Ρεπό θα έχει ο αδιάφορος Κυπάρισσος Αντίκυρας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Μπαράζ Ανόδου Πρωταθλητριών ΕΠΣ (6ος Όμιλος)

6η αγωνιστική (29/5, 17:00)

Παναργειακός-Τενεάτης Αθικίων ΔΑΚ Άργους

Διαιτητής: Γεώργιος Χρόνης (Δυτικής Αττικής)

1ος Βοηθός: Νικόλαος Μανούρας (Δυτικής Αττικής)

2ος Βοηθός: Χρήστος Παύλος (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σταύρος Λαμιάς (Μεσσηνίας)

 

Απόλλων Ευπαλίου-Αίολος Δημοτικό Γήπεδο Μαλαμάτων

Διαιτητής: Ευάγγελος Λαθύρης (Πειραιά)

1ος Βοηθός: Λόρεν Μπεκιάρι (Αθηνών)

2ος Βοηθός: Απόστολος Καραγιώργος (Αθηνών)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας)

 

Α.Ε. Μοσχάτου-Χαλκίδα Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου

Διαιτητής: Γεώργιος Μπόζνος (Αρκαδίας)

1ος Βοηθός: Παναγιώτης Τσούκας (Αρκαδίας)

2ος Βοηθός: Μάριος Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικόλαος Δημοβασίλης (Αθηνών)

 

Ρεπό: Κυπάρισσος Αντίκυρας

 

Η βαθμολογία

Ομάδα

Βαθμοί

Ν-Ι-Η

Τέρματα

Αγώνες

Α.Ε. Μοσχάτου

10

3-1-0

11-2

4

Παναργειακός

8

2-2-0

10-3

4

Χαλκίδα

8

2-2-0

7-2

4

Απόλλων Ευπαλίου

6

2-0-2

5-5

4

Κυπάρισσος Αντίκυρας

5

1-2-2

7-7

5

Τενεάτης Αθικίων

4

1-1-2

6-6

4

Αίολος

0

0-0-5

0-21

5