Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Αρχηγός η Οικονόμου στο φινάλε του ΠΑΣ Λαμία

 

 

 

 

 

Το περιβραχιόνιο της αρχηγό φόρεσε η Βασιλική Οικονόμου στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία για τη Γ" Εθνική, που έληξε με 1-0 υπέρ των Τρικάλων  .

 Το δελτίο τύπου του συλλόγου: "

Στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα στο γήπεδο Φλαμουλίου χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε η Χατζηκυριάκου στο 90'.
  Τα κορίτσια του Κώστα Παπαστάμου στην τελευταία επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση κέρδισαν το χειροκρότημα των παρισταμένων φιλάθλων για την αγωνιστικότητά και την ομαδικότητά τους και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθειά τους.
  Πολύ καλή η διαιτησία της κας Δεληγιάννη που είχε βοηθούς τις κες Μπελμεζά και Κουτίνα από τη Λάρισα.
 Τρίκαλα Α.Ο.: Τσιαντά, Σαρρή, Χατζηκυριάκου, Τσέλιου, Τσιάρα (65' Σακελλάρη), Τσιαπάρα, Τσαγγαρά (65' Χρυσόμαλλου), Πανάγου (81' Μηλιώτη) Πιπέρα, Νικολάκη (11΄ Οικονόμου), Τσακνάκη,
Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964: Σπουρνιά, Παπαστάμου Αθ.( 80' Ντεμάι), Ρίζου Αρ., Τσούμα, Πενταγιώτη, Οικονόμου, Φούντα, Παπαστάμου Ε. (62΄ Φαρδέλα), Παπαδοπούλου, Χότζα (85' Σουλιώτη), και Νταρλαδήμα (80΄ Ντούβα).
Η Διοίκηση του σωματείου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους Διοικούντες του Α.Ο. Τρίκαλα για την άψογη όπως πάντα φιλοξενία ενώ εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στην Ευτυχία Νικολάκη αθλήτρια του γηπεδούχου σωματείου που αποχώρησε στο 11' λόγω τραυματισμού."