Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Τελευταία εντός έδρας πρόκληση με τον ιστορικό Παναργειακό για τον Αίολο


Τον ιστορικό πρωταθλητή της ΕΠΣ Αργολίδας Παναργειακό υποδέχεται ο Αίολος στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 17:00. Είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου για τη Γ΄ Εθνική και τον 6ο Όμιλο.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 0-11, όντας «πληγωμένος» από τις αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι «τζιαλομπλού» μη έχοντας βαθμολογικό κίνητρο στοχεύουν στα επόμενα τρία τους ματς να κάνουν ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσουν δυο ματς μακριά από την Ευρυτανία με Αντίκυρα και Ευπάλιο.

Ο Παναργειακός του Δημήτρη Μπατάκου δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, μετρώντας δυο ισοπαλίες. Θα επιχειρήσει σε μια σειρά τεσσάρων αγώνων με: Αίολο (Εκτός), Ευπάλιο (Εντός), Τενεάτη (Εντός) και Χαλκίδα (Εκτός) να πάρει τουλάχιστον τρεις νίκες, ώστε να βρεθεί στην προνομιούχο τριάδα και να επιστρέψει στην 3η Εθνική .

Το παιχνίδι σφυρίζει ο Κωνσταντίνος Δημεράς (Λάρισας), με βοηθούς τον Δημήτρη Κωτούμπα και τον Θοδωρή Κοντογιώργο του ίδιου συνδέσμου.

 


Ατελείωτα προβλήματα

Δυο ακόμη ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ευρυτανίας αποχώρησαν τραυματίες στο παιχνίδι με τον Τενεάτη Αθικίων, που έληξε με 0-3. Πρόκειται για τον Κώστα Μπόνια και τον Πάνο Μάρκη.

 

Ο Παναργειακός


 

Δυο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες μετρά ο ιστορικός και πρωταθλητής Αργολίδας. Παναργειακός που έρχεται στο Καρπενήσι για «τελικό» και στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη.

Στο πρώτο του ματς ήρθε εκτός έδρας ισόπαλος 1-1 με τον Κυπάρισσο Αντίκυρας, τη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό, ενώ την τρίτη έμεινε επίσης στο 1-1 στην έδρα του με το Μοσχάτο. Τα γκολ έχουν σημειώσει οι: Γιώργος Σελλής και Παρασκευάς Κάπλατζης. Ο Δημήτρης Μπατάκος χρησιμοποίησε στο Άργος με την Α.Ε.Μ. την ακόλουθη σύνθεση: Κοζιώτης, Διαμαντής, Φλώρος, Φλεβάρης, Σελλής, Ζίου(46′ Μπιτίνης), Παπασπύρος, Κάπλατζης, Θεοδοσιάδης, Ντε Σόουζα (90′ Τσίρος) και Παϊδάκης(70′ Καλύβας).

Ο Παναργειακός ιδρύθηκε το 1926 και έχει μια συμμετοχή στην Α΄ Εθνική (1958-1959), 16 στη Β΄ Εθνική και 17 στη Γ΄ Εθνική, με τελευταία τη σαιζόν 2018-2019. Έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.  

 


«Φουντώνει» η μάχη

Καθοριστικές είναι οι συναντήσεις Χαλκίδα-Απόλλων Ευπαλίου και Κυπάρισσος Αντίκυρας-Α.Ε. Μοσχάτου. Το ρεπό του θα κάνει ο Τενεάτης Αθικίων.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Μπαράζ Ανόδου Πρωταθλητριών ΕΠΣ (6ος Όμιλος)

4η αγωνιστική (22/5, 17:00)

Χαλκίδα-Απόλλων Ευπαλίου Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Διαιτητής: Χαράλαμπος Ψαρίδης (Αθηνών)

1ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαγεωργίου (Αθηνών)

2ος Βοηθός: Μιχαήλ Αθανασόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαγεωργίου (Βοιωτίας)

 

Κυπάρισσος Αντίκυρας-Α.Ε. Μοσχάτου Δημοτικό Στάδιο Αντίκυρας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας)

1ος Βοηθός:  Παναγιώτης Ζούλης (Αχαΐας)

2η Βοηθός:  Ελένη Αβραμοπούλου (Αχαΐας)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σαράντος Ζέρβας (Αθηνών)

 

Αίολος-Παναργειακός Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Δημεράς (Λάρισας)

1ος Βοηθός: Δημήτριος Κωτούμπας (Λάρισας)

2ος Βοηθός: Θεόδωρος Κοντογιώργος (Λάρισας)

Παρατηρητής Διαιτησίας:  Γεώργιος Παπαμίχος (Φθιώτιδας)

 

Ρεπό: Τενεάτης Αθικίων

 

Η βαθμολογία

Ομάδα

Βαθμοί

Ν-Ι-Η

Τέρματα

Αγώνες

Α.Ε. Μοσχάτου

7

2-1-0

8-2

3

Απόλλων Ευπαλίου

6

2-0-0

4-2

2

Χαλκίδα

4

1-1-0

5-1

2

Τενεάτης Αθικίων

3

1-0-2

5-5

3

Κυπάρισσος Αντίκυρας

2

0-2-1

3-4

3

Παναργειακός

2

0-2-0

2-2

2

Αίολος

0

0-0-3

0-11

3