Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Η Γεωργία Γιαννιώτη του Αίαντα Πεύκης σε διεθνές τουρνουά


Η προπονητρια του Αίαντα Πεύκης Γεωργία Γιαννιώτη επιλέχθηκε να συμμετέχει από την ΕΤΑΝΕ στο διεθνές τουρνουά  6th Asteriks Cup, που θα γίνει στο Νις της Σερβιας. 

   Η ανακοίνωση του Αίαντα Πεύκης: "Η ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος μας τιμαει.  Και μάλιστα εις διπλούν! Η Head Coach του ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΥΚΗΣ, Γεωργία Γιαννιώτη, μαζί με την 12χρονη αθλήτρια του συλλόγου μας, Μελίνα Νιάκου, επιλέχθηκαν από την Ένωση να συμμετέχουν στην επίλεκτη αποστολή που θα ταξιδέψει στο Νις της Σερβίας προκειμένου να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά 6th Asteriks Cup.
Είναι η πρώτη φορά που η προπονήτρια του Αίαντα Πεύκης θα συνοδεύσει μια αποστολή της ΕΤΑΝΕ, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια, ενώ αναδεικνύει και την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε την Ένωση που δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες μικρών ηλικιών, να συμμετέχουν σε τουρνουά υψηλού επιπέδου. Τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Μελίνα, η οποία θα αγωνιστεί το Σάββατο στα +59 κιλά καθώς και  σε όλη την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ!"