Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Παρουσίαση 1ου Sterea Run που περιλαμβάνει και Καρπενήσι


Το 1ο Sterea Run παρουσιάστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρου Δήμου Λαμιέων. Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος,  οι αντιδήμαρχοι Λαμιέων Πάνος Φώσκολος, Δημήτρης Κυρίτσης και Σωτήρης Κουτσοβέλης ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ταγκαλέγκας, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης,  και πολλά ακόμα μέλη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον παρουσιάστηκαν το λογότυπο, οι διαδρομές, οι εμφανίσεις των αγώνων, τα μετάλλια, η επίσημη σελίδα, καθώς και οι ambassadors των πέντε αγώνων. Στο Sterea Run θα συμμετέχουν πέντε κορυφαίοι Έλληνες δρομείς ως ambassadors, οι Αναστασία Μαρινάκου, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Μάριος Αναγνώστου, Γιώργος Σταμούλης και Γιώργος Διαλεκτός.

Το πρόγραμμα του 1ου Sterea Run περιλαμβάνει τις εξής πιστοποιημένες διαδρομές:

21 Μαΐου – Amfissa night run (10, 5, 1.5 χλμ)
5 Ιουνίου – Ληλάντιος Ημιμαραθών (21.1χλμ Ερέτρια Χαλκίδα, 10χλμ σκυτάλη)
2 Ιουλίου – Livadia night run (10 , 5, 1.5 χλμ)
16 Ιουλίου – Karpenisi night run (10, 5, 1.5 χλμ)
1 Οκτωβρίου Lamia Run Festival (10, 5, 1.5 χλμ)

Την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου έκανε ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής του 1ου STEREA RUN και στις 5 πόλεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 



 

Πηγή:  lamiathema.gr