Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Δυναμική εμφάνιση για το Fight Club Karpenissi στο «Gods of War Open – Striking Heroes»


Σε αγωνιστική δράση επέστρεψε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα το Fight Club Karpenissi, ταξιδεύοντας στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 17 Απριλίου η σχολή του Καρπενησίου έλαβε μέρος  στην επιτυχημένη διοργάνωση  «Gods of War Open – Striking Heroes» του Στέλιου Πολίτη στη Λυκόβρυση Αττικής, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών από Ελλάδα και Κύπρο.

Συμμετείχαν οι ακόλουθοι 5 αθλητές-τριες του Αθλητικού και Μαχητικού Συλλόγου Καρπενησίου: Xριστόδουλος Βάρναλης (Κ1) Κώστας Νικοπολίδης, Γιώργος Μαραγκουδάκης (Low Kicks), Δημήτρης Ανδρεάκης και Σοφία Μπούργου (Kick Light). Οι δυο τελευταίοι πήραν  το «βάπτισμα του πυρός», συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο και μαχητικό τους εαυτό, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες, κερδίζοντας νίκες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα. Ο σύλλογος συγχαίρει όλα τα παιδιά για την εξαιρετική εμφάνιση τους και συνεχίζει δυναμικά με σκληρή δουλειά και προπονήσεις το προσεχές διάστημα. Τέλος εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!