Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Classic Rally “Acropolis Legends” 2 & 3 Απριλίου 2022


Οι λάτρεις του αυτοκινήτου και των αγώνων ράλλυ είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν την εκδήλωση Classic Rally “Acropolis Legends”, η οποία διοργανώνεται εδώ και χρόνια από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ). Όσοι δεν τη γνωρίζουν, ήρθε η ώρα να τη μάθουν, αφού ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει και τον Δήμο μας!

Το Classic Rally “Acropolis Legends”, η μεγάλη αυτή γιορτή για το κλασικό – ιστορικό αυτοκίνητο, θα διεξαχθεί στις 2 & 3 Απριλίου 2022 και θα διατρέξει θρυλικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, με τη σημαία τερματισμού να κλείνει την αυλαία του εμβληματικού αγώνα στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου 2/4 στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα και περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές “Μόδι”, “Καλλίδρομο” και “Μενδενίτσα”. Το τελευταίο σκέλος του αγώνα, την Κυριακή 3/4 από τις 13:30 και μετά, θα πραγματοποιηθεί στις ειδικές διαδρομές “Μπράλος”, “Οινοχώρι”, “Χάνι Ζαγκανά”, “Σουβάλα” και “Δαδί”. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sisa.gr/…/classic-rally-acropolis-legends…/

Οι μηχανές ήδη ζεσταίνονται και ο χρόνος εκκίνησης μετρά αντίστροφα. Είναι μία ευκαιρία, για μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία, να θαυμάσουν καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να χειροκροτήσουν αγαπημένους οδηγούς.

Ραντεβού στον τερματισμό στην Αμφίκλεια

Πηγή:  iparnassos.gr