Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Προπονήθηκε τον Οκτώβριο στο Καρπενήσι η Εθνική κωφών μπάσκετ


Σύσσωμη η Εθνική Μπάσκετ Κωφών Ανδρών ταξίδεψε έως το Καρπενήσι τον περασμένο Οκτώβριο (Montana) για να επιδοθεί απερίσπαστη στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας που πραγματοποιήθηκε, 16 με 23 Οκτωβρίου 2021, στην Πεσκάρα.

Η ομάδα αποτελούμενη από τους: Γιαννόπουλο Χαράλαμπο, Πεταλά Ραφαήλ, Απτόσογλου Μιχάλη, Τσαγκαρούλη Γιώργο, Μηλιό Αιμίλιο, Κοσκινά Ελισαίο, Γριλλή Άκη, Τετώρο Γιώργο, Κωνσταντάρα Δαμιανό, Βαϊόπουλο Παναγιώτη, Τασιούλη Χρήστο, Ερηνάκη Γιάννη, Ντερτιλή Ευάγγελο, Αλετρά Γιώργο, Στρέκλα Κώστα, Μέτσο Κώστα, Ντικούδη Παναγιώτη και Γλύνη Μιχάλη, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Ευάγγελου Πεταλά και Γαζή Διονύσιου, καθώς και την στήριξη του επικεφαλής καλαθοσφαίρισης Ιάκωβου Χαρουλάκη, έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Ο Ευάγγελος Πεταλάς αναφέρθηκε στην χαρά του για την προσέλευση των παικτών εκτός έδρας, αλλά και στο ενδιαφέρον, την αφοσίωση που επέδειξαν οι αθλητές παρόλο το σκληρό πρόγραμμα, που ορισμένες φορές έφτανε και τις τριπλές προπονήσεις. «Επίσης χαίρομαι που δεν είχαμε τραυματισμούς, είπε, και που ως Εθνική Ομάδα πετύχαμε τον στόχο. Είμαστε αισιόδοξοι για το Ευρωπαϊκό της Ιταλίας».

Στο πλάι του ο βοηθός του Διονύσης Γαζής: « Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα με διάθεση που ως αποτέλεσμα είχε και την σύσφιξη σχέσεων. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς.»

 






Πηγή: hafdeaf.gr