Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Διεκδικούν το κύπελλο Ευρυτανίας Αίολος και Ποταμιά

 



 

 

 

Τον δεύτερο τίτλο της ΕΠΣ Ευρυτανίας διεκδικούν Αίολος και Ποταμιά. Οι δυο ομάδες, που τερμάτισαν στη 1η και 2η θέση αντίστοιχα του πρωταθλήματος «κοντράρονται» στον τελικό κυπέλλου. Το εν λόγω ζευγάρι τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπο, καθώς τα δυο προηγούμενα χρόνια δεν έγινε το παιχνίδι λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ο αγώνας που αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς θεατές θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, θα αρχίσει στις 15:30 και παρουσιάζει όπως κάθε τελικός μεγάλο ενδιαφέρον. Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία μετρά τρεις νίκες απέναντι στους Μεγαλοχωρίτες τη φετινή σαιζόν με 2-1 στην 1η φάση του κυπέλλου, με 2-0 και 2-0 στο πρωτάθλημα. Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα φιλοδοξεί να φτάσει στο δεύτερο «νταμπλ» της ιστορίας του, έχοντας το απόλυτο νικών και στις δυο διοργανώσεις. Στον ημιτελικό απέκλεισε άνετα την ΑΕΚ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 2-0 του Βελουχίου.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη έμεινε εκτός στόχου στο πρωτάθλημα και θα επιχειρήσει μέσω αυτού του παιχνιδιού να κλείσει την αγωνιστική περίοδο με τίτλο. Στα ημιτελικά του θεσμού οι "Ποταμίτες" είχαν κερδίσει με 3-0 την Ακαδημία, ενώ με 5-0 επιβλήθηκαν του Βελουχίου στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Αίολος έχει 7 κατακτήσεις και η Ποταμιά 3. Με αυτή τη συνάντηση ολοκληρώνεται η αγωνιστική σαιζόν στην Ευρυτανία, ενώ θα ακολουθήσουν για τους πρωταθλητές τα μπαράζ ανόδου, τα οποία αρχίζουν στις 8 Μαΐου.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής (15/4)

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας

Αίολος-Ποταμιά Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 17-4-2022 15:30

1ος Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

4ος Διαιτητής:Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)