Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ασύλληπτη εμφάνιση από τον Γιάννη Μανδαλάκη


Οι Τιτάνες Παλαμά (Β’ Εθνική, 3ος όμιλος) επικράτησαν του Πρωτέα Γρεβενών στη 2η παράταση με 86-81.

Η εμφάνιση του αγώνα έγινε από τον Γιάννη Μανδαλάκη (Έχει αγωνιστεί στο τουρνουά Καρπενησίου), ο οποίος πέτυχε 50 πόντους με μόλις 5 τρίποντα και γι’ αυτό ο γκαρντ των Θεσσαλών μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για τα συναισθήματά του γι’ αυτήν την εμφάνιση: «Είναι μεγάλη χαρά, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται κι από νίκη της ομάδας σου.Όταν βλέπεις ότι το παιχνίδι πηγαίνει στα χέρια σου, όσο περνάει η ώρα νιώθεις καλύτερα. Αυτό το ένιωσα κάποια στιγμή και συνέχισα να κάνω αυτό που μπορούσα, να προσπαθώ ακόμα περισσότερο. Ήρθε κι αυτή η επίδοση στο τέλος και είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα κέρδισε και μένουμε ακόμα «ζωντανοί» όσον αφορά την παραμονή μας στη κατηγορία. Αν υπάρχει το βίντεο, θέλω να το κρατήσω για να το δείξω στους ανθρώπους μου που δε με είδαν».

Για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών: «Για ‘μας ήταν ζωής ή θανάτου. Διατηρούμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για παραμονή. Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα των Γρεβενών, παρ’ ότι ήταν θεωρητικά αδιάφορη, ήρθε και έπαιξε ένα παιχνίδι στα ίσα και είναι προς τιμήν της. Σε κράτησε σε εγρήγορση και στα 50’ του αγώνα».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδος (20/04): «Η Δόξα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά έχει το πλεονέκτημα. Στα χαρτιά είναι μια καλύτερη ομάδα. Από ‘δω και πέρα, εμείς έχουμε ακόμα 3 παιχνίδια, αρχής γενομένης απ’ αυτό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες. Τα παιχνίδια της Κυριακής (17/04) δε μας πήγαν όπως θέλαμε, αλλά δε μπαίνουμε πια σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους.

Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για τους εαυτούς μας, την αξιοπρέπειά μας και την ομάδα. Συνεχίζουμε μέχρι και τις 8 Μαΐου (σ.σ. με Ερμή Σχηματαρίου εκτός) που είναι το τελευταίο παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το «ταμείο» μας για να δούμε τι καταφέραμε».

 
Πηγή:  www.basket247.gr