Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Παραμονή για τα Μπούκαλη στη Β΄ ΕΣΚΑΣΕ


Την παραμονή της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ εξασφάλισε η ομάδα των Μπούκαλη, που επικράτησε στον αγώνα μπαράζ της Δόξας Διρφύων/Μεσσαπίων με 67-37 στο κλειστό της Μαλεσίνας.

Η ομάδα του Πιτσιλιώνη ήταν σαφώς ανώτερη, με περισσότερες λύσεις και έφτασε δίκαια στην επικράτηση και την παραμονή.

Η Δόξα από την πλευρά της, έμεινε από δυνάμεις στο β’ ημίχρονο, η ψαλίδα της διαφοράς άνοιξε υπέρ της ομάδας της Λαμίας και η Δόξα από τη νέα σεζόν θα παίζει στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ πληρώνοντας στην ουσία την πτώση 5 ομάδων από την Β΄ ΕΣΚΑΣΕ, λόγω της…καραμπόλας που δημιουργήθηκε από τη Γ’ Εθνική. Υποβιβάστηκαν επίσης τα Φάλαρα, ο Άτλας, το Μαυρομάτι και ο Πανευβοικός.

Από τη Δόξα, που έχασε με τραυματισμό τον Καλόγηρο, ο Σολδάτος πέτυχε 10 πόντους. Από την ομάδα των Μπούκαλη πολύ καλοί οι Σπυριδάκης και Γκούμας, χωρίς να υστερήσουν ιδίως αμυντικά και οι υπόλοιποι.


Τα δεκάλεπτα: 6-11, 19-26, 28-45, 37-67.

Συνθέσεις Ομάδων

Δόξα Διρφύων Μεσσαπίων (Ανδρέας Μάντζαρης): Στυλιαράς 4, Ρόγκας, Γαλάνης 4 (1), Καλόγηρος 6, Κιάκος, Γεωργουσόπουλος 2, Σολδάτος 10 (2), Σαράπης 2, Φλώρος, Μαρκάκης 9.

ΑΣΕ Μπούκαλη(Φώτης Πιτσιλιώνης): Φούρλας, Μπερτσιμάς 9 (1), Γκούμας 19 (2), Αντωνόπουλος 5, Παπαδήμας Π.. 8, Μπούντης 1, Κατσόγιαννος 1, Τζελέπης, Κιαμούρης, Παπαδήμας Κ. 4, Σπυριδάκης 17, Παπακώστας 2

Διαιτητές: Παναγιώτης Χουγιάζος& Απόστολος Καραμπιτσάκος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)


Πηγή:  www.stereabasket.gr