Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Έσπερος Λαμίας 65-63

Τεράστια νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς πανηγύρισαν οι εντυπωσιακοί παμπαίδες του Άτλαντα, που κατέβαλλαν στο ντέρμπι με 65-63 τον Έσπερο Λαμίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 9 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, εκκινώντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επέστρεψε στα νικηφόρα παιχνίδια, παίρνοντας τη νίκη στις λεπτομέρειες. Ο Γυμναστικός έδειξε για μια ακόμη φορά τη δυναμική του και δίκαια πρωταγωνιστεί. Έχει πλέον δυο νίκες και μια ήττα, βρισκόμενος στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ξεχώρισε στο σκοράρισμα με 21 πόντους ο Παναγιώτης Γεωργαλής.

Ο Έσπερος του Γιάννη Κουτκιά αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο με ταλαντούχους αθλητές, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες. Οι Λαμιώτες έχουν δυο αρνητικά αποτελέσματα σε ισάριθμα ματς, καθώς είχαν ηττηθεί και στην πρεμιέρα οριακά από τα Μπούκαλη. Ο Νήμας με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Για την 4η αγωνιστική οι Ευρυτάνες έχουν ρεπό, ενώ ο Έσπερος «κοντράρεται» με τον Πρωτέα Λαμίας.

 

«Αγία τριάδα»

Από πλευράς Γυμναστικού Παναγιώτης Γεωργαλής με 21 πόντους, Νίκος Καρέτσος με 16 και Δημήτρης Κουτσοκώστας με 13 ήταν διψήφιοι. Γεωργαλής και Καρέτσος σκόραραν και έξω από τα 6,75.

 

Θετικό πρόσημο

Το συγκρότημα των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα.

 

Πρωτιά Νήμα

Για τους φιλοξενούμνους ο Π. Νήμας πέτυχε 23 πόντους με δυο τρίποντα. Ακολούθησε με 13 και μια τρίποντη «βόμβα» ο αρχηγός Θ. Πλατής.

 

Κοντά οι δυο ομάδες

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 38-37 υπέρ των γηπεδούχων. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένα επιμέρους 27-26 για τον Άτλαντα. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς.

 


Τα 8λεπτα

13-14, 19-25, 38-37, 51-53, 65-63

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Κακαβιάς 2, Μπουμπουρής, Πιστιόλης, Ανδρέου 1, Καψάλης 7, Μπεχλιούλης, Γεωργαλής 21(1), Κουτσοκώστας 13, Κατσιάρης 5, Καρέτσος 16(1)

Έσπερος Λαμίας (Γιάννης Κουτκιάς): Κούτρας, Σερέτης 2, Τζούνας 10(1), Γεωργιάδης 2, Δάφνας 2, Πλατής 13(1), Κουτούσης 3(1), Παπαγεωργίου, Πυρρώστης, Μανίκας, Νήμας 23(2), Μπεσλεμές 8

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Γιάννης Μπουμπουρής

 






Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιάννης Μπουμπουρής