Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 3-2

Την πρώτη θέση στο ποδόσφαιρο κατέκτησε πανηγυρικά το ΓΕΛ Καρπενησίου, το οποίο επιβλήθηκε με 3-2 του ΕΠΑΛ Καρπενησίου.

Η συνάντηση που είχε διάρκεια 70 λεπτά διεξήχθη τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 12, παρουσία πληθώρας θεατών. 

Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου έκανε δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με διαφορά δυο τερμάτων, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν τα αδέρφια Γιώργος και Κώστας Κελεσίδης, καθώς και ο Ναπολέων Μουρτογιάννης.

Το ΕΠΑΛ Καρπενησίου δέχτηκε τη ψυχρολουσία, αλλά κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει άμεσα. Στη συνέχεια δυο γρήγορα γκολ του Γενικού το οδήγησαν να «κυνηγάει» και πάλι το σκορ. Τελικά μείωσε το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, μένοντας στη 2η θέση.

Στην επόμενη φάση οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους αντίστοιχους πρωταθλητές Βοιωτίας.

 

Ποταμιά vs Ακαδημία

Οι νικητές αγωνίστηκαν με φανέλες της Ποταμιάς και οι ηττημένοι με τα χρώματα της Ακαδημίας. Σφύριξε ο προπονητής του Αιόλου και διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου Δημήτρης Τσιγαρίδας.

 

Δυο χρόνια μετά

Ο τελευταίος σχολικός αγώνας ποδοσφαίρου είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2020, με νικητή το ΕΠΑΛ στα πέναλτι. Λόγω της πανδημίας του covid-19 τα σχολικά πρωταθλήματα διεξήχθησαν ξανά φέτος.

 

Πρώτο και στο μπάσκετ

Οι «ξιφίες» κατακτούν την πρωτιά και στο μπάσκετ χωρίς αγώνα, καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή άλλο σχολείο. Την Τρίτη (12/4) θα διεξαχθούν οι αγώνες βόλεϊ μεταξύ ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε αγόρια και κορίτσια.

 

Προβάδισμα δυο γκολ

Το ΓΕΛ προηγήθηκε με τον Κώστα Κελεσίδη από ασίστ του Θανάση Καραντάνα, για να ισοφαρίσει ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς με σουτ από θέση τετ α τετ σε 1-1. Με τέρματα των: Γιώργου Κελεσίδη με κεφαλιά από νέα στημένη μπάλα του Θανάση Καραντάνα και Ναπολέοντα Μουρτογιάννη (Απευθείας φάουλ) το Γενικό έκλεισε το 35λεπτο ημίχρονο, προηγούμενο με 3-1. Όλοι οι σκόρερ ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

 













Μείωση ΕΠΑΛ

Το ΕΠΑΛ μείωσε στην επανάληψη σε 3-2 με σουτ του Γιάννη Πιστιόλη του Αιόλου, με το ΓΕΛ να διατηρεί τη νίκη-πρωτιά.

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Πεταρούδης, Κελεσίδης Γ., Κελεσίδης Κ., Γιαννιώτης, Σερπάνος, Ρεσίτης, Τσιάρας, Μουρτογιάννης, Υφαντής, Καραντάνας, Μπλάνης (Καλύβας, Δροσίνης, Σουλιώτης, Ευθυμίου, Σταμούλης)

 

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Βίκυ Γιαννοπούλου): Τριανταφυλλόπουλος, Κρασιάς, Κουτούμπας, Καρδαμπίκης, Γραβιάς, Τσιγαρίδας, Παλαιολόγος, Παρούτσας, Κοτρώνης, Πιστιόλης, Μπακατσιάς (Μαντέκας, Μπομποτσιάρης, Κολοκώτσιος, Χρυσαφόπουλος, Μόκκας, Ασημάκης)

 

Διαιτητής: Δημήτρης Τσιγαρίδας

 

































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος