Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Κορίτσια: ΓΕΛ Καρπενησίου-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 2-0

Τη ρεβάνς στο παιχνίδι των κοριτσιών πήρε το ανώτερο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, το οποίο επικράτησε με 2-0 σετ του ΕΠΑΛ Καρπενησίου, φτάνοντας σε μια ακόμη πρωτιά στην πετοσφαίριση. Οι νικήτριες κέρδισαν εύκολα το πρώτο σετ, ενώ το δεύτερο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού το ΕΠΑΛ βελτίωσε την απόδοση του.

Η συνάντηση έγινε την Τρίτη 12/4 και άρχισε στις 11:30, με τους θεατές να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Το ΓΕΛ έχει πλέον τρεις πρώτες θέσεις μετά το ποδόσφαιρο αγοριών και το μπάσκετ αγοριών (Χωρίς αγώνα), ενώ το ΕΠΑΛ κέρδισε στην πετοσφαίριση αγοριών. Οι ομάδες μας θα αγωνιστούν με τους πρωταθλητές Βοιωτίας εκτός έδρας για την επόμενη φάση του θεσμού.

 

Τα σετ

25-7, 25-23

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Πανάρα, Χατζηγεώργου, Γαβριήλ, Μπλάνη, Μπασιαδήμα, Γκούρα, Τσώνη, Χαβέλου, Σταμούλη, Παρμάκη, Κατσιάρη, Τσιγαρίδα, Βαζούρα (λ), Κωστούλα (λ)

 

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Βίκυ Γιαννοπούλου): Κουτσουπιά, Τομαρά, Κυλλή, Μπομποτσιάρη, Παπαδονίκου, Χρυσαφοπούλου, Φουρνιώτη, Ντούζα, Βονόρτα, Τσάρα, Κολάι, Τσουκαλά

 

Διαιτητής: Γεωργία Καντλή

Επόπτης: Νάντια Βρόντου

Γραμματεία: Μαρία Καλαϊτζή

 




















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος