Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Εκπληκτικό 1-2 για Ράπτη-Κίτσιο της ΑΛΑΚ στο Ηράκλειο


Στις 16 και στις 17 Απριλίου διεξήχθη στο «Παγκρήτιο Στάδιο» του Ηρακλείου ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift με την ΑΛΑΚ να εκπροσωπείται από τρεις οδηγούς ξανά (Κώστα Τσιάκα, Πάνο Ράπτη και Πάνο Κίτσιο), με τους δυο να ανεβαίνουν ξανά στο βάθρο συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές τους επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Drift 2 ο Πάνος Ράπτης με Nissan 200sx ήταν 1ος και ο Πάνος Κίτσιος με Corolla KE70 2ος   με πολύ καλά περάσματα, κάνοντας το εντυπωσιακό 1-2. Παρέλαβαν μάλιστα τα τρόπαια τους από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. O εντυπωσιακός Ράπτης προηγείται στην βαθμολογία, κάνοντας το 2/2, ενώ δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην κατηγορία Drift 1 και τα πήγε και εκεί εξαιρετικά, φτάνοντας στην 4η θέση και χάνοντας στον μικρό τελικό από τον περυσινό πρωταθλητή Γιώργο Λαγό.

Στην ανταγωνιστική κατηγορία Drift  1 ο Κώστας Τσιάκας με Opel Ascona προκρίθηκε στη 16αδα, έχοντας την 6η καλύτερη βαθμολογία. Προκρίθηκε στους «8» κόντρα στον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο, ωστόσο μετά από λάθος του δεν κατάφερε να μπει στα ημιτελικά. Κατετάγη τελικά 7ος. Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.

Οι εκπρόσωποι της ΑΛΑΚ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Λέσχης Στάθης Φέγγος, μεταφέροντας τις προσπάθειες του που κάνουν για τη δημιουργία νέας πίστας στην Ευρυτανία.