Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Στο UEFA Futsal Euro U--19 οι Αδαμόπουλος και Ντάλας


Πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στην κύρια φάση του UEFA Futsal Euro U-19, έλαβαν οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές Αντώνης Αδαμόπουλος και Πάνος Ντάλας.

Οι διαιτητές μας αναχωρούν προς Τουρκία και Ρουμανία αντίστοιχα, για να διευθύνουν αναμετρήσεις στους ομίλους που φιλοξενούνται εκεί αυτή την εβδομάδα.

Στον 1ο όμιλο στα Άδανα της Τουρκίας θα λάβουν χώρα στο Lütfullah Aksungur Sports Hall οι αναμετρήσεις μεταξύ των χωρών: Ιταλία, Μαυροβούνιο, Ολλανδία και Τουρκία. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 16 και 19 Μαρτίου 2022. Στον ίδιο όμιλο ο Αντώνης Αδαμόπουλος, θα συναντηθεί με τον Κύπριο συνάδελφο Μιχαήλ Πιστοφίδη.

Στον 5ο όμιλο που πραγματοποιείται στο Τίργκου Μούρες της Ρουμανίας στο City Hall Arena of Targu Mures συμμετέχουν οι: Γεωργία, Ρουμανία και Σλοβακία. Στον ίδιο όμιλο συμμετείχε κανονικά και η Ρωσία, η οποία μετά από την απόφαση των FIFA και UEFA δεν θα λάβει μέρος, με τα παιχνίδια να περιορίζονται στα τρία και να πραγματοποιούνται μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου 2022.

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν οριστεί ως τώρα στα ακόλουθα παιχνίδια, με την τελευταία αγωνιστική να εκκρεμεί:

Αντώνιος Αδαμόπουλος

  • Ιταλία-Τουρκία, Β’ Διαιτητής
  • Ολλανδία- Μαυροβούνιο, Γ’ Διαιτητής
  • Τουρκία-Μαυροβούνιο, Α’ Διαιτητής

Παναγιώτης Ντάλας

  • Γεωργία-Ρουμανία, Β’ Διαιτητής
  • Σλοβακία-Γεωργία, Α’ Διαιτητής

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα.

Η συμμετοχή τους στην κύρια φάση του UEFA Futsal Euro U-19 αποτελεί τιμητική διάκριση για τους ίδιους, το ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας και την την ελληνική διαιτησία.

Η χώρα μας συμμετέχει και με την δική της εθνική ομάδα Κ-19 στον 2ο όμιλο του UEFA Futsal Euro U-19, όπου θα αντιμετωπίσει τις: Κύπρο, Πορτογαλία και Τσεχία, με τους αγώνες να φιλουξενούνται στην Pavilhão Municipal de Desportos de Vila do Conde, της Πορτογαλίας μεταξύ 17 και 20 Μαρτίου 2022.

Ευχόμαστε τόσο στην εθνική ομάδα Κ-19 όσο και στου συναδέλφους που μας εκπροσωπούν στο τουρνουά:

Καλή επιτυχία!

 
Πηγή:  futsalrefgr.eu