Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Super League προτάσεις από 4.00 έως 5.70


Ανάλυση και προγνωστικά για τις τρεις αναμετρήσεις της Κυριακής για τα playoffs της Super League!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι μάχες των playoffs της Super League. Για την 2η αγωνιστική της διαδικασίας, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής στους Ζωσιμάδες, κόντρα στον σκληρό ΠΑΣ Γιάννινα. Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι 'ερυθρόλευκοι' την πορεία τους για τον φετινό τίτλο.

Το 2-1 της πρεμιέρας επί του Άρη ήρθε με κόπο, φέρνοντας ωστόσο την ομάδα του Μαρτίνς ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ελεγχόμενο ροτέισον, προκειμένου να δώσει ρυθμό και σε παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί. Το +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ δίνει αυτή την ευχέρεια ελιγμών, διατηρώντας έτσι φρέσκους τους κομβικούς ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας ενόψει της συνέχειας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το πάλεψε στην Τούμπα όμως το τέρμα του Άκπομ στις καθυστερήσεις στέρησε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, που είχε ευκαιρίες να προηγηθεί ή και να ισοφαρίσει στο φινάλε. Παρά το γεγονός πως παρατάχθηκε με κάμποσες απουσίες, έδειξε πως παραμένει ένα συμπαγές σύνολο με αρχές στο παιχνίδι του.

Ο 'Άγιαξ της Ηπείρου' έχει κάνει το χρέος του φέτος και με το παραπάνω, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για τα playoffs. Πέραν ωστόσο της συμμετοχής του δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την 6η θέση. Η συνδυαστική επιλογή χάντικαπ Ολυμπιακός -1 & over 5,5 κόρνερ στο ματς για τους Πειραιώτες σε απόδοση 5.70 στο MatchCombo της Stoiximan.

Στις 19:00 ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο 'Κλεάνθης Βικελίδης', σε ένα 90λεπτο που μπορεί να αποβεί καθοριστικό στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι 'κίτρινοι' είχαν καλή παρουσία στο Φάληρο παρά την ήττα και παίζουν με άλλον αέρα μετά την έλευση του Χέρμαν Μπούργος.

Μοιάζουν επίσης να βρήκαν λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Στην 4η θέση ο Άρης με 45 βαθμούς, θα πάρει σημαντικό προβάδισμα σε περίπτωση νίκης αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στο -5.

Η εικόνα των 'πρασίνων' είναι βελτιωμένη φέτος και αυτό που τους έλειψε κυρίως ήταν η σταθερότητα στην απόδοση. Βρίσκονται όμως γερά στο κόλπο της Ευρώπης, που ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ, δεν μπόρεσε όμως να χτίσει στο προβάδισμα του και δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1.

Με βάση τη συνολική του παρουσία στο ματς, δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Έτσι, φτάνει με πίεση στο ντέρμπι με τον Άρη γνωρίζοντας πως πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει την ήττα. Μοιρασμένη η πίτα στα ματς των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια και το 90λεπτο του 'Κ. Βικελίδης' αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό. Η επιλογή ισοπαλία & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.

Το ντέρμπι 'Δικεφάλων' στις 19:30 στο ΟΑΚΑ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ επιχειρεί να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις της σεζόν, στοχεύοντας σε μια καλή παρουσία στα playoffs.

Είναι στην 3η θέση με 47 βαθμούς, στο +2 από τον Άρη αλλά και το +4 από τον Παναθηναϊκό μετά το 1-1 στη Λεωφόρο, όπου μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Πολύ σημαντική η προσθήκη του Κριχόβιακ, με τον Πολωνό διεθνή μέσο να δίνει πλέον άλλη οντότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ψυχολογία στα ουράνια αλλά και πολλή κούραση. Το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε μεγάλο 'διπλό' στην έδρα της Γάνδης και σε συνδυασμό με τη νίκη της Τούμπας, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League!

Στο -12 από την κορυφή αλλά και στο +9 από την 3η θέση, ο ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Δεδομένα ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τους πολύ σημαντικούς Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς να επιστρέφουν στην ενδεκάδα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Όμως τις τελευταίες εβδομάδες παίζει στα 'κόκκινα' και είναι πιθανό να έχει ένα σωματικό και ψυχολογικό άδειασμα μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση.

Η Ένωση τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για το γόητρο, μοιάζει να έχει ισχυρότερο κίνητρο τη στιγμή που βγαίνει ιδιαίτερα ενισχυμένη με την απόκτηση του Κριχόβιακ. Η επιλογή 1Χ & G/G και over 4,5 κόρνερ για την ΑΕΚ στο ντέρμπι σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

El Clasico με Stoiximan Master!

Η Κυριακή έχει και Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στις 22:00, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμία συμμετοχής έως 21:59.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι! 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.