Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Στο Λίβερπουλ με Stoiximan Master, στο Μόναχο με 3.80


Οι ρεβάνς της Τρίτης στο Champions League έρχονται με Stoiximan Master και Λεβαντόβσκι σε Super Ενισχυμένη απόδοση!

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ίντερ, με προίκα τη νίκη της με σκορ 2-0 στο Μιλάνο, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμία συμμετοχής έως 21:55.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι 'κόκκινοι' δίνουν σκληρή μάχη με τη Σίτι στην Premier League, μετρούν επτά σερί τρίποντα και βρίσκονται πλέον στο -6 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Συγκαταλέγονται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν με σοβαρές αξιώσεις το τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Κλοπ προσπαθεί να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του, προχωρώντας σε ροτέισον σε κάθε ευκαιρία.

Πολύ μεγάλη προσπάθεια κάνει και η Ίντερ στη Serie A, προκειμένου να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Άφησε πίσω της ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη και ξέσπασε με το 5-0 επί της Σαλερνιτάνα. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία, στο -2 από τη Μίλαν και στο +1 από την τρίτη Νάπολι, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Πολύ ποιοτική ομάδα οι 'νερατζούρι', αλλά όχι ακόμη στο επίπεδο της Λίβερπουλ. Θα το παλέψει η ιταλική ομάδα στο 'Anfield', είναι όμως δύσκολο να κρατήσει το μηδέν απέναντι στη γραμμή κρούσης των γηπεδούχων. Να σκοράρει ο Σαλάχ & over 9,5 κόρνερ στην αναμέτρηση, σε απόδοση 3.35 στo MatchCombo της Stoiximan.

Η Μπάγερν περιμένει τη Σάλτσμπουργκ στην 'Allianz Arena', με βάση της αναμέτρησης το 1-1 της Αυστρίας. Οι Βαυαροί τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ματς και χρειάστηκαν ένα γκολ του Κομάν στο 90' για να γλιτώσουν την ήττα. Σίγουρα διαθέτουν ανώτερο σύνολο από την αντίπαλο τους και μεγαλύτερη ποιότητα σε βάθος πάγκου. Στη Bundesliga, η Μπάγερν διατηρεί ένα προβάδισμα εννέα βαθμών στην κορυφή, έτσι έχει και μια σχετική άνεση να ρίξει βάρος στο Champions League.

Σούπερ Ενισχυμένες: Να σκοράρει 2+ γκολ: Ρ. Λεβαντόβσκι στο 2.82 από 1.88

Η Σάλτσμπουργκ κάνει... πλάκα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Τρέχει μόνη στην κούρσα του τίτλου, όπως μαρτυρά το +18 από τις Στουρμ Γκρατς και Βόλφσμπεργκερ που ακολουθούν στη βαθμολογία. Πολύ αξιόλογη ομάδα, με παίκτες που ήδη έχουν μπει στο μάτι των μεγάλων της Ευρώπης. Δεν θα παραδοθεί αμαχητί στο Μόναχο, θα κάνει την προσπάθεια της αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Η επιλογή σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 3.80 στη Stoiximan.

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.