Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Champions League με Stoiximan Master στο Ρεάλ-Παρί


Ανάλυση και προγνωστικά για τις ρεβάνς της Τετάρτης στο Champions League. Ξεχωρίζει η τιτανομαχία στη Μαδρίτη!

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη το βράδυ της Τετάρτης σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο Ρεάλ-Παρί και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμία συμμετοχής έως 21:55.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η Ρεάλ λοιπόν φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στο 'Santiago Bernabeu' και καλείται να ανατρέψει το 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο Παρίσι. Οι 'μερένγκες' έχουν σαφές προβάδισμα τίτλου στη La Liga, διατηρώντας αέρα οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Σεβίλλη, μαζί και την πολυτέλεια να να δώσουν το 100% στη μάχη του Champions League. Ο Αντσελότι πάντως έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των τιμωρημένων Κασεμίρο, Μεντί και του τραυματία Κρόος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ουσιαστικά καπαρώσει τον τίτλο στη Ligue 1, καθώς 11 στροφές πριν το φινάλε είναι στο +13 από την δεύτερη θέση. Οι πρόσφατες εκτός έδρας ήττες από Ναντ και Νις μαρτυρούν μια χαλάρωση εντός συνόρων, ως ένα βαθμό φυσιολογική, αφού η προοπτική διάκρισης στο Champions League είναι αυτή που ιντριγκάρει τη γαλλική ομάδα. Απουσίες έχει να αντιμετωπίσει και ο Ποτσετίνο, με τους Χακίμι, Ερέρα, Παρέδες και Ράμος εκτός μάχης. Αγωνία για τον Εμπαπέ που έχει ενοχλήσεις, μοιρασμένες οι πιθανότητες συμμετοχής του.

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η μάχη της Μαδρίτης. Η Παρί έχει το προβάδισμα, η Ρεάλ τη φανέλα και τη δυναμική για να ψάξει την ανατροπή. Οι απουσίες της Ρεάλ φέρνουν στο προσκήνιο τον Βαλβέρδε, που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αλλά και πολύ παιχνίδι στα πόδια του. Πολύ ικανός στο παιχνίδι κατοχής και μετάβασης ο 23χρονος κεντρικός χαφ, η δική του απόδοση θα κρίνει πολλά για τους 'μερένγκες'. Η επιλογή να έχει ο Βαλβέρδε 72+ ολοκληρώμενες πάσες στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.67 στη Stoiximan.

Αντίθετα με τη Μαδρίτη, τυπικής διαδικασίας είναι η ρεβάνς στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Σπόριτνγκ Λισσαβώνας. Οι 'πολίτες' έκαναν τη δουλειά στο πρώτο ματς και το 5-0 της Πορτογαλίας δεν μπορεί να ανατραπεί. Με τη Λίβερπουλ να πλησιάζει απειλητικά στη μάχη της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μια ιδανική ευκαιρία να προχωρήσει σε ροτέισον και να δώσει πολύτιμες ανάσες στους βασικούς του.

Εννέα στροφές πριν το φινάλε της Primeira League, η Σπόρτινγκ έχει διπλό στόχο. Αφενός να διασφαλίσει την δεύτερη θέση και αφετέρου να κυνηγήσει όσες ελπίδες της αναλογούν στη μάχη του τίτλου. Είναι στο +4 από την τρίτη Μπενφίκα και στο -6 από την πρωτοπόρο Πόρτο. Πάει στη ρεβάνς με την Σίτι δίχως άγχος και μοναδικό κίνητρο μια καλή εμφάνιση κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ματς χωρίς καμία σκοπιμότητα, η επιλογή G/G & over 2,5 σε απόδοση 2.55 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.