Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ρονάλντο ή Ζοάο Φελιξ στο 4.60 & Stoiximan Master


Το ματς της χρονιάς για Μάντσεστερ Γ. και Ατλέτικο, ανοιχτοί λογαριασμοί στο Άμστερνταμ. Ανάλυση και Σούπερ Ενισχυμένες!

Δύο ομάδες θα προκριθούν την Τρίτη στις ρεβάνς των 16 του Champions League και θ μπουν στην κληρωτίδα των προημιτελικών. Εκεί όπου έχουν ήδη κλείσει θέση οι Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι.

Η άλλη ομάδα της αγγλικής πόλης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ατλέτικο. Το 1-1 στο πρώτο ματς του 'Metropolitano' δίνει ελάχιστο αβαντάζ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα δώσει τη μάχη πρόκρισης στο σπίτι της, σε ένα ματς που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο Ρεάλ-Παρί και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμία συμμετοχής έως 21:55.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι 'κόκκινοι διάβολοι' υπολόγιζαν εντελώς διαφορετικά τη σεζόν, αλλά γρήγορα έμειναν εκτός στόχων απογοητεύοντας. Περιορίζονται στη μάχη της 4άδας στην Premier League και χωρίς πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο σήκωσε πολλή κουβέντα, με τον Πορτογάλο σταρ να είναι από τους ελάχιστους που ξεχωρίζουν στη διάρκεια της χρονιάς.

Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Κρ. Ρονάλντο ή Ζοάο Φέλιξ στο 4.60 από 3.40 στη Stoiximan

Η Ατλέτικο με τη σειρά της μοιάζει να... ψάχνεται. Μπήκε στην κούρσα του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα ως ένα από τα ισχυρά φαβορί, στην πορεία ωστόσο έγινε ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει τη Ρεάλ. Έμεινε πίσω από νωρίς και... ξέμεινε με τον στόχο μιας θέσης για το επόμενο Champions League.

Ντέρμπι απογοητευμένων στο 'Old Trafford', παιχνίδι της χρονιάς και για τους δύο μέχρι το επόμενο. Περισσότερο ικανή η Γιουνάιτεντ μεσοεπιθετικά, πιο συγκεντρωμένη η Ατλέτικο στα μετόπισθεν.

Παιχνίδι με πολλή τακτική, σκοπιμότητα και υπομονή, χωρίς διάθεση για ρίσκο. Τα 90λεπτά ίσως αποδειχθούν λίγα για το εισιτήριο πρόκρισης και η επιλογή να κριθεί η ρεβάνς στην παράταση προσφέρεται σε απόδοση 5.90 στη Stoiximan.

Μπενφίκα και Άγιαξ χάρισαν ένα πρώτο 90λεπτο γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις στη Λισσαβώνα. Το τελικό 2-2 αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς στη ρεβάνς και όλα θα κριθούν στη 'Johan Cruyff Arena'.

Εκεί όπου τη φετινή σεζόν ο Άγιαξ μετράει 13Ν-1Ι-2Η και γκολ 59-7 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη! Η ομάδα του Τεν Χαχ δίνει σκληρή μάχη για τον τίτλο στην Eredivisie, όπου οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος διατηρεί ένα προβάδισμα δύο βαθμών στην κορυφή από την 2η Αϊντχόφεν.

Η εντός έδρας γκέλα και το 1-1 με τη Βιτζέλα, ήταν η χαριστική βολή στις -ελάχιστες ούτως ή άλλως- ελπίδες της Μπενφίκα για τον τίτλο στην Primeira Liga. Είναι 3η με 58 βαθμούς, στο -12 από την κορυφή και στο -3 από την 2η Σπόρτινγκ, που έχει και ένα ματς λιγότερο. Η ιδιαιτερότητα της Μπενφίκα τη φετινή σεζόν είναι πως παρουσιάζεται περισσότερο αποτελεσματική εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως Άγιαξ και Μπενφίκα έχουν συναντηθεί πέντε φορές στο παρελθόν σε επίπεδο Ευρώπης, με τους Ολλανδούς να παραμένουν αήττητοι με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να σκοράρει ο Αλέ & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη ρεβάνς της 'Johan Cruyff Arena', σε απόδοση 2.42 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.