Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Σκοράρει ο Βλάχοβιτς στο 3.60 στη Stoiximan


Το βαρύ πυροβολικό της Γιουβέντους σε Σούπερ Ενισχυμένη Απόδοση. Ανάλυση και προγνωστικά για τα δύο τελευταία μας των “16” του Champions League.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ. Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς στο 'Ceramica' και η ρεβάνς του 'Allianz Stadium' θα δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Οι 'μπιανκονέρι' ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν, ο Αλέγκρι έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο τίτλος δεν είναι ρεαλιστικός στόχος, ακόμη και η 4άδα έμοιαζε μακρινό σενάριο.

Βρήκε τα πατήματα της η Γιουβέντους προϊόντος του χρόνου και πλέον τρέχει ένα καταπληκτικό αήττητο σερί στη Serie A από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη. Διάστημα όπου μετράει 10 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Με αποτέλεσμα να έχει πλέον σαφές προβάδισμα για την 4η θέση, μειώνοντας στους επτά βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή.

Να σκοράρει ο Βλάχοβιτς στο 3.60 από 2.67 σε Σούπερ Ενισχυμένη Απόδοση στη Stoiximan

Η Βιγιαρεάλ παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη La Liga. Από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες στην Ισπανία, εξαιρετική στο build up από πολύ χαμηλά μέτρα, συμπαγής και πειθαρχημένη. Εσχάτως βρήκε και ρυθμό στην επίθεση, στοιχείο που της έλειψε στο πρώτο μισό της σεζόν. Είναι 7η με 45 βαθμούς, στο -2 από τη Σοσιεδάδ, στο -4 από τη Μπέτις και στο -6 από την 4άδα.

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί, έχει ενθουσιασμό, καλή ψυχολογία και αγωνιστικό μομέντουμ. Όμως η Βιγιαρεάλ είναι πνευματικά πολύ δυνατή, έχει αυτοπεποίθηση και δεν συνηθίζει να λυγίζει από την πίεση. Είναι ικανή να φέρει την 'Γηραιά Κυρία' στα όρια της. Να σκοράρει ο Βλάχοβιτς και τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία, σε απόδοση 12.00 στη Stoiximan.

Με ξεκάθαρο προβάδισμα φτάνει η Τσέλσι στο 'Stade Pierre Mauroy' για τη ρεβάνς με τη Λιλ, μετά το 2-0 της αναμέτρησης στο Λονδίνο. Η γαλλική ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα το σύνολο της περσινής σεζόν, όταν και σόκαρε την Παρί Σεν Ζερμέν κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Έχει κάνει ηδη το ευρωπαϊκό χρέος της φτάνοντας στους 16 του Champions League, ενώ στη Ligue 1 παλεύει για ένα εισιτήριο που θα της δώσει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί και του χρόνου εκτός συνόρων. Είναι στην 6η θέση με 43 βαθμούς, στο -4 από το Στρασβούργο (5η θέση) και στο -6 από τη Ρεν (4η θέση).

Η Τσέλσι ξεκίνησε με φούρια στην κούρσα τίτλου της Premier League, όμως μάλλον γρήγορα ξεφούσκωσε και έχασε την επαφή της με την κορυφή. Είναι πάντως σε καλή κατάσταση, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο το -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι δεν καλύπτεται. Την ίδια στιγμή η επικείμενη αποχώρηση του Αμπράμοβιτς από τη διοίκηση της ομάδας και τα σενάρια πώλησης, δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον των 'μπλε' του Λονδίνου.

Η Λιλ δεν είναι στο επίπεδο της Τσέλσι, όμως δεν θα πέσει αμαχητί. Θα κάνει την προσπάθεια, έστω κι αν είναι με την πλάτη στον τοίχο, δίχως ρεαλιστικές πιθανότητες για την ανατροπή. Η ομάδα του Τούχελ ξέρει άριστα να διαχειρίζεται καταστάσεις και γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να διαφυλάξει το προβάδισμα της. Η επιλογή ισοπαλία & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 4.60 στη Stoiximan.

  *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.