Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(31/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες μία ακόμη πρόβλεψή μας επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα και με υψηλή αυτοπεποίθηση θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Βιλερμπάν.
 
Η Μακάμπι μετά την αποβολή των Ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση έχει καταφέρει να μπει στην οκτάδα.Πέτυχε σπουδαία νίκη στον τελευταίο της αγώνα με τον Παναθηναικό και φιγουράρει στην 6η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 14-11.Με νίκη επί της Βιλερμπάν εδραιώνει την παρουσία της στην πρώτη εξάδα και μπορεί να φιλοδοξεί για κάτι παραπάνω.Οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν χωρίς απουσίες.
 
Η Βιλερμπάν εδώ κι αρκετές εβδομάδες έχει βγει εκτός στόχων.Οι Γάλλοι παρά τον καλό πρώτο γύρο δεν επέδειξαν ανάλογη συνέχεια με αποτέλεσμα οι τελευταίες αγωνιστικές να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.Παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται αδιάφοροι,προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια τους παίζοντας καλό επιθετικό μπάσκετ.Σχεδόν πλήρης θα έχει την ομάδα του ο πολύ καλός κόουτς Πάρκερ.
 
Αναμένεται να διεξαχθεί γρήγορο και επιθετικά ποιοτικό παιχνίδι με την Μακάμπι να έχει το κίνητρο και τη Βιλερμπάν να αγωνίζεται για ότι καλύτερο.
 
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)