Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(25/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες η στήλη βρίσκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε αναλύοντας το παιχνίδι μεταξύ της Βιλερμπάν και του Ολυμπιακού.
 
Χωρίς κίνητρο αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα η Βιλερμπάν καθώς έχει βγει εκτός διεκδίκησης των θέσεων για την οκτάδα.Μόλις στην 13η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 8-17 οι Γάλλοι επιδιώκουν να τελειώσουν τη διοργάνωση με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο.Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η ομάδα από τη Λυόν νίκησε εκτός έδρας την Ζαλγκίρις.Αμφίβολος παραμένει ο εξαιρετικός πλειμέικερ Οκόμπο.
 
Ο Ολυμπιακός έβγαλε το χειροτερό του πρόσωπο στον αγώνα με τη Μονακό κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της κατάταξης.Πλέον οι Πειραιώτες δεν έχουν την τύχη στα χέρια τους κι εξαρτώνται από την Μιλάνο για το που θα τερματίσουν στο τέλος της κανονικής περιόδου.Όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι για τον κόουτς Μπαρτζώκα που προετοιμάζει την ομάδα του για ένα σημαντικό διπλό.
 
Η μεγαλύτερη ποιότητα,το κίνητρο,η αντίδραση μετά από την προχθεσινή κακή εμφάνιση αποτελούν τα στοιχεία που δίνουν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 
 
 
Για περισσότερες στοιχηματικες προτασεις επισκεφτειτε την νεα στοιχηματικη σελιδα του Παναγιωτη Βελαώρα (stokourbeti.gr)
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)