Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(2/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με λιγότερα παιχνίδια λόγω της αναβολής των αγώνων των Ρωσικών ομάδων.Η ανάλυσή μας αφορά την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό.
 
Η Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει σε τροχιά οχτάδας.Στους 5 πιο πρόσφατους αγώνες στην διοργάνωση έχει 4 νίκες,χάνοντας μόνο στην έδρα της Μπασκόνια.Ο κόουτς Τρινκιέρι θα έχει όλους τους παίχτες στην διαθεσή του και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα του για μία ακόμα καλή εμφάνιση.
 
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο πολύ σπουδαίες νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι σε Εφές και Μιλάνο.Κρατάει την προνομιούχα τέταρτη θέση στην κατάταξη που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρωλίγκα και το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις Ρωσικές ομάδες,στοχεύει ψηλότερα.Ο κόουτς Μπαρτζώκας ετοιμάζει την ομάδα για ένα δύσκολο παιχνίδι έχοντας πλήρες ροστερ.
 
Εκτίμησή μας είναι πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερο βάθος στον πάγκο του σε σχέση με τους Γερμανούς.Η ψυχολογία των Πειραιωτών βρίσκεται στα ύψη και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα σε μια έδρα που τις πιο πολλές φορές περνάει με επιτυχία.
 
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας