Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Κ17: ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0

Βαριά ήττα γνώρισε η ΕΠΣ Ευρυτανίας στην κατηγορία Κ15, με την ΕΠΣ Καρδίτσας να επικρατεί άνετα με 8-0.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση έγινε την Τετάρτη 3 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καμινάδων Καρδίτσας, ξεκινώντας στις 14:30. Ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ17 (4ος Όμιλος).

Η ΕΠΣ Καρδίτσας του Γιάννη Παφλιά με καλό ποδόσφαιρο και μεστή εμφάνιση συνέχισε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο ρελαντί, δίνοντας της το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είχε προηγηθεί με 5-0 από το πρώτο κιόλας μέρος, με αρκετούς ποδοσφαιριστές της να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι Καρδιτσιώτες βρίσκονται στην 3η θέση με 7 βαθμούς (2 νίκες-1 ήττα), έχοντας κάνει και το ρεπό τους.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας του Δημήτρη Αντωνίου για ένα ακόμη ματς αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα και συμμετείχε χωρίς «κλασικό» τερματοφύλακα. Οι «μαύροι» γνώρισαν την 4η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι τελευταίοι και η συμμετοχή τους στη διοργάνωση συνιστά από μόνη της επιτυχία.

Για την 5η αγωνιστική οι Καρδιτσιώτες αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την Τετάρτη 9/3 την ΕΠΣ Φωκίδας. Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει ρεπό και θα υποδεχτεί την ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 16 του μηνός για την 6η αγωνιστική.

 

Από τον Δεκέμβριο….στον Μάρτιο

Οι εξ αναβολής συναντήσεις της πρεμιέρας ανάμεσα σε Καρδίτσα και Ευρυτανία επρόκειτο να διεξαχθούν τον Δεκέμβριο, ωστόσο είχαν αναβληθεί.

 

Ίδια τριάδα

Η διαιτητική τριάδα των: Γιώργου Κούδα-Μαρίας Πολυμέρου και Νίκου Γρύλλη διεύθυνε και το δεύτερο ματς. Μάλιστα η κ. Πολυμέρου που κατάγεται από τη γειτονική Σπερχειάδα διετέλεσε βοηθός στην ΕΠΣ Καρδίτσας, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια.

 


Τελευταίο εκτός

Η Ευρυτανία ταξίδεψε στο τρίτο και τελευταίο της εκτός έδρας ματς για τη φετινή σαιζόν, έχοντας προηγηθεί δυο παιχνίδια με την Εύβοια και την Θεσσαλία (7-1 και 8-0 αντίστοιχα). Κατάφερε και στις δυο κατηγορίες να φέρει εις πέρας την αποστολή της και απομένουν δυο ματς στο Καρπενήσι με Φθιώτιδα και Φωκίδα.

 


Στο «τιμόνι» ο Παφλιάς

Tην ομάδα κάτω των 17 της ΕΠΣ Καρδίτσας καθοδηγεί με επιτυχία ο Γιάννης Παφλιάς, άλλοτε δεινός φορ εθνικών κατηγορίων, με θητεία μεταξύ άλλων στη Λαμία, στη Νίκη Βόλου, στην Παναχαϊκή, στο Λεωνίδιο και στον Α.Ο. Καρδίτσας.

 


Αήττητη η Καρδίτσα

Οι Καρδιτσιώτες είναι αήττητοι και διεκδικούν την πρόκριση τους, βρισκόμενοι στο -3 από την Εύβοια και τη Θεσσαλία, οι οποίες έχουν ματς περισσότερο. Κέρδισαν με 4-1 την Φθιώτιδα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 εκτός έδρας επίσης με τη Βοιωτία.

 

Οι σκόρερ των νικητών

Η Καρδίτσα εξασφάλισε τη νίκη της από το α΄ κιόλας 45λεπτο, έχοντας προηγηθεί με 5-0. Τα τέρματα της έβαλαν οι: Ραφαήλ Αργυρόπουλος 2, Θωμάς Γερεντές 2, Βαγγέλης Φώτης, Γιάννης Μητσιάκης, Γιώργος Βελησιώτης, Βασίλης Μποντόλος και Γιώργος Κουτσιούμπας.  Οι Ευρυτάνες απείλησαν όπως και στο προηγούμενο ματς με χτύπημα φάουλ του παίχτη του Αιόλου Γιάννη Πιστιόλη.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρδίτσα (Γιάννης Παφλιάς): Ρουβόλης, Νταλαμπίρας, Νοτόπουλος, Πυργιώτης, Μητσιάκης, Στάμος, Ζαβλάγκας, Δρούγκας, Κουτσιούμπας, Φώτης, Αργυρόπουλος (Γερεντές, Εκίζογλου, Μποντόλος, Παπαστάθης, Μπετχαβάς, Λουτάι, Μπατζιάρας, Καρανάσιος, Βελησιώτης)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Κελεσίδης, Κουτούμπας, Τσιάρας, Κοτρώνης, Καρδαμπίκης, Σταμούλης, Παρούτσας, Μουρτογιάννης, Πιστιόλης, Γραβιάς, Διαμαντής (Μπομποτσιάρης, Ρεσίτης)

 

Διαιτητής: Γιώργος Κούδας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ης Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2ος Βοηθός: Νίκος Γρύλλης (ΣΔΠ Φθιώτιδας).

 







Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος