Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Κ15: ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 2-0

Την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο της βαθμό έχασε η ανταγωνιστική μικτή ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά με 2-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η συνάντηση ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15. Άρχισε στις 12:00 την Τετάρτη 3 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καμινάδων.

Η Καρδίτσα του Σάκη Τζέλλου πέτυχε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αρκετά συμπαγή αντίπαλο. Μετά από δυο εκτός έδρας ήττες οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ένα θετικό αποτέλεσμα, που τους ανεβάζει στην 5η θέση με 3 πόντους, όσους έχει και η Φωκίδα.

Η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παρότι ταξίδεψε στην Καρδίτσα με ολιγομελή αποστολή έκανε πολύ καλή εμφάνιση και δικαιούταν κάτι καλύτερο, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο α΄ μέρος. Οι Ευρυτάνες παραμένουν χωρίς βαθμό και γκολ μετά από τέσσερα ματς παρά τη θετική τους προσπάθεια.

Οι Θεσσαλοί θα αγωνιστούν την Τετάρτη 9 Μαρτίου στην έδρα τους με τη Φωκίδα, ενώ οι Ευρυτάνες έχουν ρεπό και θα υποδεχτούν για την 6η αγωνιστική την Φθιώτιδα στις 16 Μαρτίου.

 

Παρών ο Δροσίνης

Την αποστολή της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνόδεψε και σε αυτό το εκτός έδρας ματς ο Αντιπρόεδρος της Νίκος Δροσίνης.

 


Kακός αγωνιστικός χώρος

Οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε έναν κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο.

 


Κορυφαία εμφάνιση

Η Ευρυτανία έκανε την καλύτερη της εμφάνιση, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Στον πάγκο της επέστρεψε ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος, που ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω νόσησης.

 


1η νίκη

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στον θεσμό, έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας με 5-1 από τη Βοιωτία και με 2-0 από την Φθιώτιδα.

 

Στο φινάλε τα τέρματα

Η ομάδα της Καρδίτσας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, φτάνοντας στο 2-0. Τα νικητήρια γκολ σημείωσαν οι: Βαγγέλης Γραββάνης και Βασίλης Καλυβιώτης.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρδίτσα (Σάκης Τζέλλος): Ούτρας, Σακκάς, Παπαευθυμίου, Μπουγούλιας, Τσίντζας, Προσγολίτης, Ριζογιάννης, Μπετχαβάς, Γραββάνης, Καλυβιώτης, Πούλιος (Μπλέτσας, Φιλίππου, Κουλοκύθας, Ταράτσαλος, Τζάτζος, Τσιλίκας Π., Παπαδούλης, Καλογιάννης, Θεοδωράκης)

 

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Γενιτσαρόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χρυσικός, Αθανασόπουλος, Παπαϊωάννου, Καρφής, Παπαροιδάμης, Καγκαράς, Αναστασόπουλος, Τσιλίκας Ι. (Κουρλός)

 

Διαιτητής: Γιώργος Κούδας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ης Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2ος Βοηθός: Νίκος Γρύλλης (ΣΔΠ Φθιώτιδας).

 

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος