Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(10/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες με επιτυχία συνεχίσαμε και την περασμένη εβδομάδα και με την Ευρωλίγκα να πλησιάζει στις τελευταίες αγωνιστικές θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μακάμπι.
 
Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από τρεις νίκες στη διοργάνωση απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης,Μπασκόνια και Φενέρ.Το σύνολο του κόουτς Ράντονιτς είναι καλοδουλεμένο,με έμφαση στην σκληρή άμυνα και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια με πάθος.Με αυτά τα στοιχεία να τους συνοδεύουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς,οι Σέρβοι έχουν αναρριχηθεί στην 9η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 10-12 και βρίσκονται πολύ κοντά στον στόχο της εισόδου στην οχτάδα.
 
Η Μακάμπι μετά την απομάκρυνση του κόουτς Σφαιρόπουλου δε φαίνεται να μπορεί να αλλάξει την εικόνα της προς το καλύτερο.Μεγάλη αστάθεια παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Λαού από παιχνίδι σε παιχνίδι και περισσότερο στους εκτός έδρας αγώνες χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της.Παρόλα αυτά βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 11-10 διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για την είσοδο στα πλέι οφ.Αμφίβολη για τους Ισραηλινούς η συμμετοχή του Ρομάν Σόρκιν.
 
Εκτίμησή μας είναι πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το πλεονέκτημα για τη νίκη έχει ο Ερυθρός Αστέρας καθώς διανύει περίοδο φορμαρίσματος ενώ έχει υπέρ του και την ενέργεια της καυτής του έδρας.
 
Για περισσότερες στοιχηματικες προτασεις επισκεφτειτε την νεα στοιχηματικη σελιδα του Παναγιωτη Βελαώρα (stokourbeti.gr)
 
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)