Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Διαδικαστική ρεβάνς με τη Σάμο για το Καρπενήσι Futsal

 



 

 

 

Μετά το 14-1 του πρώτου αγώνα στη Σάμο η ρεβάνς μεταξύ των νησιωτών και του Καρπενησίου έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η πρόκριση έχει κριθεί.

Ο 2ος και επαναληπτικός προημιτελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 7 και 30.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην πιο κρίσιμή καμπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι Ευρυτάνες έχουν επτά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και θέλουν και στο δεύτερο ματς με τη Σάμο να πάρουν τη νίκη, κάνοντας μια δυνατή προπόνηση εν όψει του Final 4 που θα γίνει στις 12 και 13 Μαρτίου.

Η Σάμος Futsal του Θοδωρή Μιχαλόπουλου θα κατέβει χωρίς άγχος, αφού η παρουσία της στους «8» και στις δυο διοργανώσεις που συμμετείχε συνιστά τη σαιζόν αρκετά επιτυχημένη για αυτή.

 

Τα βλέμματα στην Αθήνα

Οι υπόλοιποι προημιτελικοί έχουν ως εξής: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal, Λάρισα Futsal-Εθνικός Παλλήνης και Τράχωνες Αλίμου-Αδέσποτος Αθηνών. Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων είναι η Λάρισα, ενώ ανοιχτά είναι τα άλλα δυο ματς.


Ποινές σε Τρίκαλα και Αναγέννηση

Με πρόστιμο 100 ευρώ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα. Από την πλευρά των Θρακομακεδόνων, ο βοηθός προπονητής Νίκος Μελέτης δέχτηκε πρόστιμο 50 ευρώ και ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες με βάση τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος του πρώτου προημιτελικού μεταξύ των δυο ομάδων. Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Δημήτρης Μπαρδής. 

 

Στις 27/3 το κύπελλο

Η συνάντηση του Καρπενησίου με τον Γ.Σ. Σαλαμίνας για το κύπελλο θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 6 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Είναι για τη φάση των «16» και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους «8» τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Futsal League

Προημιτελική Φάση

2η αγωνιστική

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal A.K. Θρακομακεδόνων 26-2-2022 15:00 (5-7)

Διαιτητές: Αντώνης Αδαμοπουλος-Δημητρης Ζησιμοπουλος-Νικολα Ραδισης

Χρονομέτρης: Ζωή Κορεστη                    Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης 

 

Καρπενήσι Futsal-Σάμος Futsal Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 26-2-2022 19:30 (14-1)

Διαιτητές: Γιάννης Σέλελης& Στέλιος Σώμαλης

Χρονομέτρης: Ειρήνη Κατή 

 

Λάρισα Futsal-Εθνικός Παλλήνης ΕΑΚ Αγίου Θωμά Λάρισας 26-2-2022 19:30 (4-1)

Διαιτητές: Δημήτρης Τζαφολιας &Αδάμος Κουκούλης

Χρονομέτρης: Βαγγέλης Καραμαγκιολας

 

Τράχωνες Αλίμου-Αδέσποτος Αθηνών Κλειστό Κορυδαλλού 27-2-2022 21:00 (2-3)

Διαιτητές: Παναγιώτης Ντάλας& Δημήτρης Ζησιμοπουλος

Χρονομέτρης: Νίκος Βιτσέντζος.    Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχινης

 

*Σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα. Σε περίπτωση ισοτερμίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.