Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Πρώτος προημιτελικός στη «ακριτική» Σάμο για το Καρπενήσι Futsal


 Με μακρινό εκτός έδρας παιχνίδι αρχίζουν οι νοκ-άουτ αγώνες για το Καρπενήσι Futsal, το οποίο θα αντιμετωπίσει τη Σάμος Futsal.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό Βαθέος, που βρίσκεται στα Περιβόλια Σάμου. Ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League θα αρχίσει στις 12:00. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι μια εβδομάδα αργότερα και προσμερτάται η συνολική διαφορά τερμάτων.

Η Σάμος Futsal του Θοδωρή Μιχαλόπουλου πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στους «8», τερματίζοντας 4η στον 1ο Όμιλο με 24 πόντους (8 νίκες-4 ήττες και τέρματα 73-71). Γνώρισε μόλις μια εντός έδρας ήττα στο τελευταίο της ματς, με 5-14 από την πρώτη Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, προερχόμενο από έξι συνεχόμενες νίκες. Προκρίθηκε ως πρώτο του 2ου Ομίλου στη 2η φάση του θεσμού και φιλοδοξεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση του στο Final 4.

Η προημιτελική φάση περιλαμβάνει επίσης τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Α.Ο. Τρίκαλα Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Εθνικός Παλλήνης-Λάρισα Futsal και Αδέσποτος Αθηνών-Τράχωνες Αλίμου, με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται μια εβδομάδα αργότερα.

 

Έπεσε ο Ηνίοχος

Από τη Futsal Super League υποβιβάστηκε ο τελευταίος Ηνίοχος. Ο προτελευταίος Πήγασος Αγίας Παρασκευής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 2ο της Futsal League σε διπλούς αγώνες παραμονής/ανόδου τον Μάρτιο.

 

Live streaming

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά από το κανάλι Samos Sports και τον Νίκο Οικονόμου στην περιγραφή.

 

Με 8 ποδοσφαιριστές

Η αποστολή του Καρπενησίου θα καταλύσει το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Αττικής και θα αναχωρήσει στις 08:40 της Κυριακής αεροπορικώς για το νησί της Σάμου, ενώ θα επιστρέψει με πτήση των 16:30. Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Χρήστος Λέρης, Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Γιώργος Πλεξίδας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Άλεξ Μπακαλίδης, Γιώργος Καλύβας, Άγγελος Παχής και Γιάννης Τσούκας. Την 10μελης αποστολή θα συμπληρώσουν ο προπονητής Δημήτρης Αντωνίου και ο αρχηγός αποστολής, Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Κολλημένος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Futsal League

Προημιτελική Φάση

1η αγωνιστική

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων Κλειστό Κατσιμήδειο Τρικάλων 20-2-2022 17:30

Διαιτητές: Αδάμος Κουκουλης-Χρηστος Μανουρας-Βασιλης Χριστοδουλης

Χρονομέτρης: Βασίλης Βηττας

 

Σάμος Futsal-Καρπενήσι Futsal Κλειστό Βαθέος 20-2-2022 12:00

Διαιτητές: Α. Ριγλη& Π. Σκονδριανος

Χρονομέτρης: Π. Κρητικού 

 

Εθνικός Παλλήνης-Λάρισα Futsal Α.Κ. Boca Arena 20-2-2022 14:30

Διαιτητές: Κώστας Κομματας& Βασιλης Τζαφολιας

 Χρονομετρης: Χρηστος Λάμπρος 

Παρατηρητής: Κώστας Κουτσογιαννος


Αδέσποτος Αθηνών-Τράχωνες Αλίμου Α.Κ. Σαργκάνης-Μπέριος (Πάρκο Γουδή) 20-2-2022 20:30

Διαιτητές: Αντώνης Αδαμόπουλος&Γιωργος Συρρος

Χρονομέτρης: Λ. Τσαγκαράκης.                 

 Παρατηρητής: Γιάννης Πιπιλικας