Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Έτοιμος για το απλό σλάλομ ο Γιάννης Αντωνίου


Μετά την παρουσία του στο γιγαντιαίο σλάλομ, ο πρωταθλητής μας Γιάννης Αντωνίου συμμετέχει τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/2) στο απλό σλάλομ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο. Το απλό σλάλομ ξεκινά στις 04:15 με την πρώτη διαδρομή και συνεχίζεται στις 07:15, ζωντανά από την ΕΡΤ2 και το Eurosport. Ο Αντωνίου αγωνίζεται με το νο52 και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη νέα του προσπάθεια. Η συμμετοχή του για δεύτερη φορά στην κορυφαία διοργάνωση αποτελεί από μόνη της μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία!

 

Η ΕΟΧ αναφέρει για την παρουσία του στο GS:

«Μια πολύ κούρσα πραγματοποίησε μέσα στην ομίχλη ο πρωταθλητής του αλπικού σκι Γιάννης Αντωνίου, αγωνιζόμενος ςτο γιγαντιαίο σλάλομ, σήμερα (13/02) στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022». 

Όμως μία άτυχη στιγμή, κατά τη διάρκεια της κατάβασης, τον ανάγκασε να σταματήσει. Ο Γιάννης Αντωνίου ξεκίνησε πολύ καλά αλλά στο 1/3 της διαδρομής «έχασε» μια πόρτα και μαζί και την δυνατότητα να συνεχίσει στο υπόλοιπο της διαδρομής. 

Επόμενος αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή του αλπικού σκι, η τεχνική κατάβαση που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (16/02).»