Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Σφύριξαν Ευρυτάνες στο ντέρμπι της Μακρακώμης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο τοπικό ντερμπι της Β" ΕΠΣ Φθιωτιδας που διεξήχθη το Δημοτικό Στάδιο "Λεωνίδας Γιαννέλος" της Μακρακώμης, η Ομάδα της Ένωση 2010", επιβλήθηκε της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας με σκόρ  2-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκόρ με τον Ψυχογιό στο 25΄ με σούτ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36΄ με πέναλτυ του Τσώλη, σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στο Β ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 83΄ με 2ο πέναλτυ του Τσώλη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
Τον αγώνα σφύριξε ο Λάμπρος Κολοκωτσιος με βοηθούς τον Μίλτο Ελ Ταχαν και τον Στέλιο Σωμαλη της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον Κώστα Καραβίδα. 

Συνθέσεις Ομάδων
Ένωση 2010 (Δημήτρης Πιτσίκας): Γρίβας, Σακάϊ, Κωστόπουλος, Αρβανίτης, Λυτάκης, Μπογιαντζής Α. (85΄Τσίφτης), Κατσής (56΄Μπογιαντζής Ι.) Τσώλης, Ρίζος Η., Σκούρας (71΄Καραπατής), Ζαπαντιώτης

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Δερνίκας, Δρόσος, Μέρρας, Κατσαντώνης, Χαλλής, Νέλλας Α., Νιώρας (46΄Αντωνίου), Λάϊος Σ., Ψυχογιός (77΄Ιωάννου), Λάιος Δ., Παπαλυμπέρης (89΄Σοφιανός)
Πηγή; Ένωση 2010