Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Η ΕΠΟ προσέλαβε πέντε περιφερειακούς γυμναστές


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ:

Προς ΕΔ/ΕΠΣ

Kοιν. ΕΠΣ

Αγαπητοί Κύριοι / Κυρίες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ από 1.2.2022 προσλήφθηκαν 5 Περιφερειακοί γυμναστές με βασικό έργο την προπονητική υποστήριξη των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, των γυναικών διαιτητών και των βοηθών διαιτητών 2ης κατηγορίας.

Οι περιφερειακοί γυμναστές αποτελούν μέρος του δικτύου γυμναστών της ΕΠΟ με επικεφαλής των Εθνικό γυμναστή διαιτητών και άμεσους συνεργάτες, τους υπεύθυνους εκγύμνασης των διαιτητών των ΕΠΣ. Οι 5 περιφερειακοί γυμναστές θα επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο εκγύμνασης των διαιτητών στις ΕΠΣ μέσα στις επόμενες ημέρες και παρακαλούμε για την βοήθειά σας ώστε με την υποστήριξή τους να επιλυθούν προβλήματα σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Ταυτόχρονα είναι επιβεβλημένη η αγορά, από μέρους σας, μιας ζυγαριάς-λιπομετρητή προκειμένου σε 15ήμερη βάση  να συλλέγονται ανθρωπομετρικά δεδομένα των διαιτητών και βοηθών διαιτητών. Συγκεκριμένα το ύψος, το βάρος, το ποσοστό λίπους και η μυϊκή μάζα.

Τα δεδομένα αυτά θα είναι στην διάθεση των επιτροπών διαιτησίας των ΕΠΣ και με την βοήθεια των Περιφερειακών γυμναστών θα υποστηριχθούν οι διαιτητές ώστε να αποκτήσουν το βέλτιστο σωματομετρικό προφίλ που θα τους βοηθήσει στο έργο τους.

Η ζυγαριά – λιπομετρητής που συστήνεται είναι η Xiaomi Mi Body Composition Scale V2 ή άλλη με παρόμοιες δυνατότητες.

 Για την ΚΕΔ/ΕΠΟ

Πηγή:  edepsf.wordpress.com