Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το Βελούχι λικνίζεται με τις μουσικές γνωστών DJs


Ένα ξεχωριστό event διοργανώνεται αυτή την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου από τους Subreal Prisoners στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου με καλεσμένους τους Junior Pappa, Manolaco, Velvet Mode και Siou.

Λίγα λόγια για τους Subreal Prisoners που διοργανώνουν το event:

Είμαστε οι Subreal Prisoners μια ομάδα που αποτελείται από δύο νέους, γεννημένους στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιούμαστε στην διοργάνωση εκδηλώσεων και βιντεοσκοπήσεων, στόχος μας είναι να αναδείξουμε διάφορα όμορφα μέρη της πόλης μας, αλλά και όλης της Ελλάδας, πλαισιωμένα με την κατάλληλη μουσική, από τους καλύτερους DJs της Ελλάδος.

Θέλουμε να καταφέρουμε να προβάλλουμε σε όλον τον κόσμο τις ομορφιές της πόλης και της χώρας μας, να διαφημίσουμε τη μοναδικότητα που έχει η Ελλάδα και όλοι την θαυμάζουν για την ιστορία και το φυσικό της κάλλος. Με την μουσική να συνοδεύει και να είναι βασικός παράγοντας της ιδέας,δημιουργούμε εκδηλώσεις και βίντεο, τα οποία δημοσιεύονται στο κανάλι μας στο YouTube, για ψυχαγωγικούς λόγους.

Εκεί, όπου ο καθένας έχει πρόσβαση, θα μπορεί να ακούει την αγαπημένη του μουσική, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πλάνα που θα έχουμε βιντεοσκοπήσει από διάφορα μέρη.

Σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου αυτή την Κυριακή 6/2/2022 απο τις 11:00 η ώρα θα διοργανώσουμε ενα πολύ όμορφο event με καλεσμένους τους Junior Pappa, Manolaco, Velvet Mode και Siou που με τις μουσικές τους θα μας ταξιδέψουν σε αυτό το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο.

Η τελευταία μας δουλειά ήταν στα Λιχαδονήσια ένα εκπληκτικό σύμπλεγμα νησιών στο όποιο διοργανώσαμε ένα event με live percussions και drums από τον George k, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο κανάλι μας στο Youtube!

Πηγή: www.mag24.gr