Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(3/2)

 

Αγαπητοί αναγνώστες επιστρέφουμε με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και το παιχνίδι μεταξύ της Ζαλγκίρις και της Ούνιξ Καζάν.
 
Η Ζαλγκίρις παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης χάνοντας και τον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα από την Μακάμπι.Το σύνολο του κόουτς Ζντοβτς δε φαίνεται να είναι σε κατάσταση ανάκαμψης καθώς πολύ δύσκολα παρουσιάζει σταθερή απόδοση.Αν και οι μεταγραφές έχουν βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς,αυτό δεν είναι αρκετό για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο της φετινής Ευρωλίγκα.
 
Η Ούνιξ μετά από ένα θετικό σερί νικών έχει μπει στην πρώτη οχτάδα και φιλοδοξεί να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.Αναμένεται να επιστρέψει ο Κάαναν,που έλειψε στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.Ο κόουτς Περάσοβιτς έχει φέρει την ομάδα του σε πολύ καλό επίπεδο καθώς συνδυάζει τις νίκες με όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ.Κι αυτή τη φορά το τρίο Χεζόνια-Κάαναν-Μπράουν αναμένεται να δώσει ένα επιθετικό ρεσιτάλ και ένα ακόμη ροζ φύλλο στην ομάδα της Ρωσίας.
 
Η εκτίμηση είναι πως θα γίνει γρήγορο κι επιθετικό παιχνίδι μιας και αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού της Ούνιξ ενώ και η Ζαλγκίρις θα παίξει χωρίς σκοπιμότητες.
 
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας