Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Κ17: ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0

Άνευ κριτικής το παιχνίδι Κ17 μεταξύ της ΕΠΣ Θεσσαλίας και της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, φτάνοντας στο άνετο 8-0.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ15) και για τον 4ο Όμιλο. Έγινε στο Αθλητικό Κέντρο «Βασδέκειο», στον Βόλο και ξεκίνησε στις 14:30.

Η Θεσσαλία του Αντώνη Μάνδαλου κυριάρχησε στον αγωνιστικό σκορ και προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος με 6-0. Είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, έχοντας ήδη 7 πόντους και διατηρώντας το αήττητο της. Τρία τέρματα σημείωσε ο Γιώργος Κωστούλας.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου αντιμετωπίζοντας σωρεία δυσκολιών παρουσιάστηκε στη μάχη «Δαυίδ-Γολιάθ» και γνώριζε εξ αρχής την τύχη της. Η συμμετοχή της ωστόσο στο πρωτάθλημα και η συμπλήρωση ικανοποιητικού αριθμού αθλητών αποτελεί από μόνη της επιτυχία, καθώς το ποδόσφαιρο μας ταλανίζεται από αρκετά προβλήματα. Δοκάρι με απευθείας φάουλ είχε ο Γιάννης Πιστιολης.

Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν τη Φωκίδα εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική. Η ΕΠΣΕ θα «κοντραριστεί» με τη Βοιωτία στο Καρπενήσι στο πρώτο της εντός έδρας ματς.  

 

Με πολλά προβλήματα

Οι Ευρυτάνες δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, έχοντας ηττηθεί και στο πρώτο τους παιχνίδι με 7-1 από την Εύβοια. Έπαιξαν μάλιστα με αρκετές απουσίες λόγω κρουσμάτων covid-19. Την πρώτη του παρουσία έκανε ο Κώστας Διαμαντής του ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

 

Σταθερά ο Μάνδαλος

Τις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας καθοδηγεί και φέτος ο Αντώνης Μάνδαλος.

 

7 πόντοι

Η Θεσσαλία είχε αναδειχτεί ισόπαλη με 2-2 στην πρεμιέρα απέναντι στην Εύβοια με σκόρερ των δυο γκολ τον Λεοντάρντο Καφετζή. Στο δεύτερο της ματς κέρδισε με 0-2 την Φθιώτιδα, με τους: Φίλιππο Γεωργιτζίκη και Λεονάρντο αφετζή να σκοράρουν.

 

«Περίπατος» από το α΄

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το πρώτο κιόλας 45λεπτο με σκορ 6-0. Στο 10΄ ο Γιώργος Κωστούλας έκανε το 1-0, στο 17΄ ο Χρήστος Νούλας του Ρήγα Φεραίου το 2-0 και στο 25΄ ο Λεονάρντο Καφετζή το 3-0. Ο Χρήστος Νούλας στο 32ο λεπτό και ο Γιώργος Κωστούλας στο 35΄ με το δεύτερο τους προσωπικό τέρμα «έγραψαν» το 5-0, ενώ ο Αλέξανδρος Χασάπης στο 45΄ σημείωσε το 6-0. Ο Καφετζή των Νέων Αγίας Άννας έχει σκοράρει σε όλα τα ματς της ΕΠΣΘ.

 

Στο τελικό 8-0

Ο Γιώργος Κωστούλας του Αίαντα Σούρπης έκανε χατ-τρικ στο 65΄ για το 7-0, ενώ ο Αλέξανδρος Χασάπης του Ρήγα Φεραίου με το δεύτερο του τέρμα στο 77΄ έκλεισε τον «χορό» των γκολ για το 8-0. Στην επανάληψη , η Ευρυτανία είχε δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ του αρχηγού Γιάννη Πιστιόλη.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Θεσσαλία (Αντώνης Μάνδαλος): Κουτσογεωργίου, Χασιώτης, Λυκουρίνος, Στάμος, Κοσμίδης, Γκουγκούλης, Γεωργακόπουλος, Νούλας, Κωστούλας, Καφετζή, Χασάπης (Τίτου, Δημόπουλος, Νικούδης, Κανούτας, Γεωργιτζίκης, Μακρονάσιος, Μπράτσος)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Κουτούμπας, Σερπάνος, Τσιάρας, Καρδαμπίκης, Ρεσίτης, Μπομποτσιάρης, Παρούτσας, Διαμαντής, Μουρτογιάννης, Πιστιόλης, Κοτρώνης (Δροσίνης, Κελεσίδης, Σταμούλης)

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Δημεράς (ΣΔΠ Λάρισας)

1ος Βοηθός: Δημήτριος Διχρής (ΣΔΠ Λάρισας)

2ος Βοηθός: Θωμάς Πάλλας (ΣΔΠ Λάρισας)

 

























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες-πληροφορίες: taxydromos.gr (Χρήστος Θανασούλης)