Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Κ17: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-4

Πολύ καλή παρουσία είχε η μικτή Κ17 της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Για 53΄ το σκορ στη μεταξύ της αναμέτρηση με την ΕΠΣ Βοιωτίας ήταν ισόπαλο, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικηφόρα στη συνέχεια από το Καρπενήσι με 0-4.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 14:30. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ17.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου έκανε την καλύτερη της εμφάνιση, μετά από δυο συντριβές μακριά από την έδρα της. Δυσκόλεψε κατά πολύ τον αντίπαλο και ειδικά στο πρώτο μέρος. Τελικά οι «πράσινοι» λύγισαν, γνωρίζοντας την τιμητική εντός έδρας ήττα, που ήταν η 3η συνολικά σε ισάριθμα ματς.

Η Βοιωτία του Δημήτρη Σπάρου διατηρήθηκε με τα γκολ την στην επανάληψη διατηρήθηκε σε «τροχιά» πρόκρισης, παίρνοντας μια σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς. Οι «πορτοκαλί» έφτασαν τους 5 βαθμούς (1 νίκη-2 ισοπαλίες-1 ήττα).

Οι Ευρυτάνες θα παίξουν την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην Καρδίτσα με την τοπική Ένωση σε εξ αναβολής ματς. Αντίθετα, οι Βοιωτοί αγωνίζονται στις 9 Μαρτίου για την 5η αγωνιστική ως φιλοξενούμενοι με την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

 

Με απινιδωτή

Ο εξωτερικός απινιδωτής του Δημοτικού Στάδιού Καρπενησίου μεταφέρθηκε στον μεσαίο πάγκο του ιατρού Παναγιώτη Λακιώτη και είναι πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, με την ευχή όλων να είναι αχρείαστος.

 


Ίδιο σκορ

Tο ματς της Κ15 νωρίτερα είχε λήξει με το ίδιο σκορ.

 

Δεν άλλαξε η τριάδα

Η διαιτητική 3αδα των: Ζυγα, Ροκοπάνου και Κουτρομάνου από την Αιτωλοακαρνανίας διεύθυνε και τις δυο συναντήσεις.

 


Είχε και Γραβιά


 

Την πρώτη του παρουσία με τη μικτή Κ17 της ΕΠΣ Ευρυτανίας έκανε ο Γιώργος Γραβιάς (Φωτογραφία), που επανέκδωσε το δελτίο του στην Ακαδημία.

 

1η νίκη

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο πρώτο τους νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς είχαν προηγουμένως δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

 

Προπονητής ο Σπάρος


 

Ο Δημήτρης Σπάρος (Φωτογραφία) προπονεί και τις δυο ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας.

 

Όλα τα γκολ στην επανάληψη

Η Βοιωτία προηγήθηκε στο 53΄ με σουτ του Αναστάση Τσαλέζα έξω από την περιοχή. Ο Νίκος Ζυγογιάννης στο 70΄ και ο Γιάννης Θεοχάρης στο 77΄ διαμόρφωσαν αντίστοιχα το 0-2 και το 0-3. Το τελικό 0-4 έγινε με αυτογκόλ του Κώστα Κελεσίδη στο 85ο λεπτό.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Διαμαντής, Κελεσίδης, Ρεσίτης, Κοτρώνης, Γραβιάς, Σταμούλης, Παρούτσας, Μουρτογιάννης, Καρδαμπίκης, Πιστιόλης, Τσιάρας (Κουτούμπας, Σερπάνος, Μπομποτσιάρης, Δροσίνης)

 

Βοιωτία (Δημήτρης Σπάρος): Ασημάκης, Λιλιός, Χατζηχριστοδούλου, Σαμάτης, Αγνανταίος, Βλαχόπουλος, Κωστακόπουλος, Πούλος, Ζυγογιάννης, Καντάς, Τσαλέζας (Σκαμαγκούλης, Λέντας, Θεοχάρης, Καλαμπαλίκης, Μπουμπουκιώτης, Γκοβόπουλος, Παπαθεοδώρου, Γεωργίου, Στεφανάκης)

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Ζυγάς (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

1ος Βοηθός: Ελευθέριος Ροκοπάνος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Χρήστος Κουτρουμάνος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 






























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας