Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Κ15: ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

Φιλότιμα πάλεψε και το δεύτερο της παιχνίδι η μικτή Κ15 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία ηττήθηκε με 4-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η συνάντηση ήταν για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (4ος Όμιλος) και έγινε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο του Βόλου, αρχίζοντας στις 12. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της κατηγορίας Κ15.

Η Θεσσαλία του Αντώνη Μάνδαλου σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, προηγούμενη με 3-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Δυο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Κρομμύδας του Πύρασου. Το συγκρότημα της Μαγνησίας έφτασε τους 6 πόντους, έχοντας δυο νίκες και μια ήττα.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου έκανε μια ακόμη καλή προσπάθεια απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι «πράσινοι» κέρδισαν νέες εμπειρίες και θα παρουσιάζονται καλύτεροι από ματς σε ματς σε ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Για την επόμενη (4η) αγωνιστική η Θεσσαλία θα παίξει εκτός έδρας με τη Φωκίδα, ενώ οι Ευρυτάνες υποδέχονται τη Βοιωτία.

 

Πάλεψε η ΕΠΣΕ

Για δεύτερο σερί ματς η μικτή Κ15 της ΕΠΣ Ευρυτανίας κατάφερε να κρατήσει το σκορ σε νορμάλ επίπεδα. Στο πρώτο της ματς είχε ηττηθεί με 5-0 από την Εύβοια.

 

Καθοδήγηση Αντωνίου

Ο προπονητής της Κ15 Γιώργος Χρυσαφόπουλος απουσίαζε δικαιολογημένα και τους φιλοξενούμενους καθοδήγησε ο τεχνικός της Κ17 Δημήτρης Αντωνίου.

 

Με 13 παίχτες

Την πρώτη τους εμφάνιση με τους «πράσινους» έκαναν ο Γιάννης Γενιτσαρόπουλος του ΠΑΟΚ Καρπενησίου και ο Γιώργος Καγκαράς της ΑΕΚ.

 

Διεκδικεί πρόκριση

Η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου έφτασε τους 6 πόντους. Είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα με 0-1 από την Εύβοια, ενώ τη 2η αγωνιστική κέρδισε με 0-1 την Φθιώτιδα, έχοντας σκόρερ τον Άγγελο Παπαστεργίου.

 

Παρουσία Δροσίνη

Την μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνόδεψε ο Αντιπρόεδρος Νίκος Δροσίνης. Επιπρόσθετα για δεύτερο παιχνίδι, ο Νίκος Ρεσίτης (Πατέρας του ποδοσφαιριστή της Κ17 Άγγελου) βρέθηκε κοντά στις μικτές, προσφέροντας τις εθελοντικές υπηρεσίες του.

 

Τριάρα στο 1ο

Η ΕΠΣΘΣ προηγήθηκε στο α΄ μέρος με 3-0. Δυο ποδοσφαιριστές με το ίδιο..ονοματεπώνυμο ήταν οι σκόρερε των τερμάτων. Στο 13΄ και στο 33΄ ο Γιώργος Κρομμύδας που ανήκει στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου έκανε το 1-0 και το 3-0. Ενδιάμεσα στο 27΄ ο Γιώργος Κρομμύδας, παίχτης της Αγίας Άννας σκόραρε το 2-0.

 

Πρόσθεσε ακόμη ένα

Με γκολ του Γιώργου Ντούρα του Αίαντα Σούρπης στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό 4-0.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Θεσσαλία (Αντώνης Μάνδαλος): Τζέκας, Παναγούλας, Βελετζάκος, Μπέκος, Τσιάρας, Παπαστεργίου, Ράιος, Παππάς, Καραγεώργος, Κρομμύδας Γ., Κρομμύδας Γ. (Μαυρουδής, Τσιάτσιος, Μπαντής, Κόκκορης, Βαμβακάς, Ζαχαριουδάκης, Τουλγαρίδης, Κάγιο, Ντούρας)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Καρφής, Χρυσικός, Γενιτσαρόπουλος, Χειλάς, Παπαροιδάμης, Τσιλίκας, Αναστασόπουλος, Καγκαράς (Κουρλός, Παπαϊωάννου)

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Δημεράς (ΣΔΠ Λάρισας)

1ος Βοηθός: Δημήτριος Διχρής (ΣΔΠ Λάρισας)

2ος Βοηθός: Θωμάς Πάλλας (ΣΔΠ Λάρισας)





























 

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, 

Φωτογραφίες-πληροφορίες: taxydromos.gr (Χρήστος Θανασούλης)