Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Κ15: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-4

Παρά την καλή της προσπάθεια η μικτή ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Ευρυτανίας γνώρισε την ήττα με 0-4 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15. Ξεκίνησε στις 12 κάτω από καλές καιρικές συνθήκες.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου ήταν και σε αυτό το ματς αρκετά ανταγωνιστική, κάνοντας καλή εμφάνιση και έχοντας και ευκαιρίες στην επανάληψη για το «γκολ της τιμής» απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την 3η τους ήττα σε ισάριθμα ματς και αναζητούν το πρώτο τους γκολ.

Η Βοιωτία του Δημήτρη Σπάρου σκόραρε δυο φορές σε κάθε ημίχρονο και πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι. Οι «πορτοκαλί» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και έχουν πλέον 9 πόντους, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δυο γκολ πέτυχε ο Θοδωρής Τασσιός.

Την επόμενη (5η) αγωνιστική που θα γίνει στις 9 Μαρτίου οι Βοιωτοί θα παίξουν εκτός έδρας με τη Θεσσαλία, ενώ η Ευρυτανία έχει ρεπό, ωστόσο ενδιάμεσα θα αγωνιστεί στην Καρδίτσα στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

 

Πρώτα εντός& πρώτα εκτός

Η Ευρυτανία έδωσε τα πρώτα παιχνίδια στο γήπεδο της και η Βοιωτία τα πρώτα μακριά από το «σπίτι»  της.

 

Στην κερκίδα ο Λέντας


 

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο προπονητής του Κυπάρισσου Αντίκυρας Βαγγέλης Λέντας, που έχει διατελέσει ενωσιακός τεχνικός. Ο Κυπάρισσος προπορεύεται στην Α΄ ΕΠΣ Βοιωτίας και είναι πιθανός αντίπαλος του πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 

Οι παρουσίες της ΕΠΣΕ

Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας παρόντες ήταν οι: Νίκος Δροσίνης και Δημήτρης Αθανασόπουλος (Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων), καθώς και το μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων και άλλοτε επί σειρά ετών παράγοντας της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας. Από πλευράς Βοιωτίας αρκετοί παράγοντες της έδωσαν το «παρών».

 


Καθοδήγηση Αντωνίου


 

Την Κ15 της ΕΠΣ Ευρυτανίας καθοδήγησε και σε αυτό το ματς ο Δημήτρης Αντωνίου (Φωτογραφία) λόγω νόσησης του ετέρου ενωσιακού προπονητή Γιώργου Χρυσαφόπουλου.

 

Το παλεύει η μικτή

Το Ευρυτανικό συγκρότημα παρά τις όποιες δυσκολίες έχει καταφέρει να σταθεί αρκετά καλά αγωνιστικά σε όλα τα ματς. Μάλιστα συμμετέχει χωρίς τερματοφύλακα και στον «1» αγωνίζεται αθλητής εκτός φυσικής θέσης.

 

Έπιασε κορυφή

Η Βοιωτία βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Εύβοια, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττες, διεκδικώντας την πρόκριση. Η Εύβοια έχει ένα ματς λιγότερο.

 

Δυο σε κάθε ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δυο φορές σε κάθε ημίχρονο. Στο 7΄ ο Τάσος Ροζάνας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κωνσταντίνου Γκαλαμέλου έκανε το 0-1, ενώ στο 15΄ ο Θοδωρής Τασσιός με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Ο ίδιος παίχτης στο 55΄ μετά την πάσα του Κωνσταντίνου Κουγιώτα «έγραψε» το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 σημείωσε ο Κωνσταντίνος Κουγιώτας στο 70΄, που από δημιουργός έγινε σκόρερ.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χρυσικός, Χειλάς, Παπαϊωάννου, Καρφής, Αναστασόπουλος, Παπαροιδάμης, Τσιλίκας, Καγκαράς (Γενιτσαρόπουλος, Κουρλός)

 

Βοιωτία (Δημήτρης Σπάρος): Καραμπέτσος, Κολιούκος, Κατσέλης, Μούτσα, Ροζάνας, Αργυρίου, Κουγιώτας, Τσολάνας, Τασσιός, Γκαλαμέλος, Πεκίνι (Πανόπουλος, Κολυμπίρης, Μαμάλιας, Τσόμος, Πούλος, Αγγέλου, Λάμπρου, Λεμονής, Μικέλης)

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Ζυγάς (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

1ος Βοηθός: Ελευθέριος Ροκοπάνος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Χρήστος Κουτρουμάνος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 




























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας