Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Καρπενήσι Futsal 7-14

Πέταγε «φωτιές» επιθετικά το Καρπενήσι Futsal, που επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση, κερδίζοντας με το «νταμπλ» σκορ 7-14 τη φιλότιμη Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στο αθλητικό κέντρο Paradise Park και άρχισε στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League.

Η Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου του Κίμωνα Αναστασίου διακρίνεται για τη μαχητικότητα της σε όλα τα ματς και ήταν ανταγωνιστική στα πρώτα λεπτά. Εν συνεχεία δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα . Χατ-τρικ πέτυχε ο Χρήστος Βαρβαγιάννης. Το συγκρότημα της Αττικής έχει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η και τελευταία θέση, στην οποία και θα τερματίσει.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου πέρασε εύκολα από την Αθήνα, φτάνοντας στην 5η συνεχόμενη νίκη του και ατενίζει το μέλλον και τα νοκ-άουτ ματς με μεγάλη αισιοδοξία. Με 5 γκολ τελείωσε το ματς ο πρώτος σκόρερ του ομίλου Χρήστος Λέρης. Οι Ευρυτάνες που έχουν το απόλυτο νικών στον δεύτερο γύρο έφτασαν τους 24 πόντους και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για την 14η και τελευταία αγωνιστική που θα γίνει την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου οι Καρπενησιώτες θα υποδεχτούν τον Αδέσποτο Αθηνών, διεκδικώντας την 1η θέση του ομίλου, ενώ η Αθηναϊκή ομάδα θα παίξει με τον ΠΑΣ Λαμία εκτός έδρας σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

 

Αλλαγή έδρας

Η αναμέτρηση διεξήχθη τελικά στο αθλητικό κέντρο Paradise Park που βρίσκεται στις Αχαρναί. Η Α.Ε.Κ.Α. χρησιμοποιεί ως έδρα το αθλητικό κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης, ωστόσο λόγω της χιονόπτωσης των προηγούμενων ημέρων το παιχνίδι μεταφέρθηκε.

 

Εντυπωσιακός 2ος γύρος

Το Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου που ταξίδεψε με πολλές απουσίες στην Αθήνα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό γύρο με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, φτάνοντας στην κορυφή. Με 89 τέρματα ενεργητικό μάλιστα έχει την καλύτερη επίθεση.

 

Ψηλά στον πίνακα 


 Από πλευράς Καρπενησίου σκόραραν οι: Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία, 5 γκολ), Γιάννης Τσούκας (4 γκολ), Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (3 γκολ), Βαγγέλης Αθανασόπουλος και Φώτης Ζαχαράκης (1 γκολ). Ο Λέρης εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 24 τέρματα, ο Τσούκας τα 13 γκολ και ο Γυφτομήτρος τα 12.

 


Παρουσία ΑΣΕΔ

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, προπονητής της Κ16 και της Κ18 του περυσινού πρωταθλητή Ανδρών Δούκα.

 

Πολυθεσίτης


 

Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία) σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Β΄ Εθνική σάλας και δεύτερο του με τους Ευρυτάνες, έχοντας ένα στο κύπελλο. Μάλιστα πήρε τη θέση του Βασίλη Δόση κάτω από την εστία στα τελευταία λεπτά.

 

Διοικητική παρουσία

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Καρπενησίου Νίκος Κωστής, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κωστόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Καραγιάννης που διαμένουν στην Αθήνα.

 



Ντεμπούτο Οικονόμου


 

Την πρώτη του φετινή εμφάνιση έκανε ο Αλέκος Οικονόμου (Φωτογραφία). Την 8μελης αποστολή ποδοσφαιριστών πλην των 5 σκόρερ συμπλήρωσαν ο τερματοφύλακας Βασίλης Δόσης και ο Κώστας Μπουμπουρής, που επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έμειναν στο Καρπενήσι, ώστε να ξεκουραστούν για τη συνέχεια.

 

Καλύτερη επίδοση

Τα 7 γκολ της Α.Ε.Κ.Α. και τα 14 του Καρπενησίου αποτελούν την καλύτερη επιθετική επίδοση των δυο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Φιλότιμη η Α.Ε.Κ.Α.


 

Για το συγκρότημα του Κίμωνα Αναστασίου που κάνει μια αρκετά αξιόλογη προσπάθεια ο Χρήστος Βαρβαγιάννης (Φωτογραφία) σημείωσε χατ-τρικ, φτάνοντας τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα. Από ένα πέτυχαν και οι: Αμπτέλ, Σταυροχρήστος, Κακαβάς και Σωτηρόπουλος.

 

Ντέρμπι μόνο στην αρχή


 

Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν στα πρώτα λεπτά, έχοντας προηγηθεί με 1-0, 2-1  και ισοφαρίζοντας σε 3-3. Τελικώς το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου έδειξε την ανωτερότητα του και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 3-7. Ο έμπειρος Μιχάλης Σταυροχρήστος άνοιξε το σκορ στο 1΄ για το 1-0, για να «απαντήσει» στο 2΄ ο Χρήστος Λέρης. Ο Διαμαντής Σωτηρόπουλος στο 4΄ και ο Χρήστος Λέρης στο 5΄ «έγραψαν» το 2-2. Με γκολ του Γιάννη Τσούκα στο 6΄ και του Χρήστου Βαρβαγιάννη στο ίδιο λεπτό έγινε το 3-3. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος στο 10΄ έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ για το 3-4, ενώ ο Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία) ανέλαβε δράση με δυο γκολ στο 14΄ και στο 18΄ για το 3-6, με τον Χρήστο Λέρη στο 20΄ να πετυχαίνει το 3-7.

 

Ελεύθερο ματς 


 

Διαδικαστική ήταν η επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο εντυπωσιακό 7-14, έχοντας προηγηθεί και με 4-14. Ο Γιώργος Κακαβάς πέτυχε σε 4-7 στο 23΄, προτού αρχίσει ο «καταιγισμός» των γκολ για τους Καρπενησιώτες. Συγκεκριμένα με γκολ των: Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου (Φωτογραφία) στο 23΄, στο 26΄ και στο 28΄, του Χρήστου Λέρη στο 25΄  και στο 30΄, του Γιάννη Τσούκα στο 27΄ και του Φώτη Ζαχαράκη στο 33΄  διαμορφώθηκε το 4-14. Η Α.Ε.Κ.Α. μείωσε σε 7-14 με τον Χρήστο Βαρβαγιάννη στο 35΄ και στο 37΄ και τον Μάλεκ Αμπτέλ στο 40΄.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου (Κίμωνας Αναστασίου): Λύτρας, Βαρβαγιάννης, Σιόκας, Αμπτέλ, Σταυροχρήστος (Κακαβάς, Βλάχος, Σωτηρόπουλος, Κορίλλης, Ρούμπουλας, Τζωρτζάτος)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Λέρης, Τσούκας, Αθανασόπουλος, Μπουμπουρής (Γυφτομήτρος, Ζαχαράκης, Οικονόμου)

 

Διαιτητές: Νίκος Παχάκης& Γιώργος Σύρρος

Χρονομέτρης: Ζωή Κορέστη

 





























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης