Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ενίσχυσή με δυο ποδοσφαιριστές στην Ποταμιά

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα της Ποταμιάς πρόσθεσε δυο ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο Ευρυτανίας.

Ο πολύπειρος άλλοτε ποδοσφαιριστής Α΄ Εθνικής (9 συμμετοχές) Κώστας Γουλέτας εντάχτηκε ως ελεύθερος από τον Αίολο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν προπονητής του Βελουχίου, ενώ έχει καθοδηγήσει επίσης και τον Αίολο. Ως ποδοσφαιριστής έχει μια πλούσια θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι ακόλουθες: Παναθηναϊκός (Ακαδημίες), ΕΑΡ, Παναιγιάλειος, Αήττητος Σπάτων, Παναργειακός, Ξάνθη, Πανελευσινιακός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Κιλκισιακός, Τρίκαλα, ΠΑΟ Ρούφ, Προοδευτική, Εθνικός Πειραιώς, Καστοριά, Βύζας Μεγάρων, Χαλκίδα-Λήλας, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Λιοσίων, Ωρωπός, Σαρωνικός, Κορωπί, Άγραφα, Α.Ο. Κριεζών, Α.Ο. Πειραιάς και Αίολος.  Είναι γεννημένος το 1975 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο, έχοντας 185 επαγγελματικές παρουσίες και ένα γκολ.

Η δεύτερη μεταγραφή ακούει στο όνομα Αχιλλέας Καβαλάρης, που εντάχτηκε από τη Θύελλα Μοσχάτου και την Α΄ ΕΠΣ Πειραιά. Ο νεαρός αξιόλογος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί το 2001 και κατάγεται από τον νομό μας. Βρίσκεται πλέον στο Καρπενήσι για επαγγελματικούς λόγους. Κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και τελευταία του ΠΑΣ Λαμία. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερμή Ζωγράφου, ενώ έχει υπάρξει επίσης μέλος του Ηλυσιακού και πριν της Θύελλας της Α.Ε. Γλυφάδας-Οδυσσέας. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα του τόπου καταγωγής του.