Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Στην αξιολόγηση των πράσινων σχολών ποδοσφαιριστές του Αιόλου


 Το 1ο Τριήμερο Αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών για τις Μικτές του Δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Αθλητές από τις Μικτές των Αθηνών, τη Μικτή της Κρήτης, της Ηπείρου, της Κέρκυρας, αλλά και παιδιά από άλλες σχολές αγωνίστηκαν μεταξύ τους και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και των υπευθύνων scouter της εταιρείας SPORTteam και του Δικτύου PSS.
Το τριήμερο 27 έως 29 Δεκεμβρίου 2021, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, οι Μικτές της Περιφέρειας ήρθαν στην Αθήνα με μεγάλες αποστολές και τα παιδιά γέμισαν εμπειρίες και εικόνες που θα τα συντροφεύουν στην προσπάθειά τους για συνεχή αγωνιστική πρόοδο. Από πλευράς Ευρυτανίας και Αιόλου, που είναι ενταγμένη στο δίκτυο των πράσινων σχολών έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές της ακαδημίας του, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για  το τριήμερο 3 έως 5 Ιανουαρίου 2022, με τις υπόλοιπες Περιφερειακές Μικτές του Δικτύου.                                                                             Η ιστοσελίδα του Αιόλου αναφέρει από την πλευρά της : "Η Ακαδημία μας έδωσε το δικό της δυναμικό παρόν στο πρώτο τριήμερο αξιολόγησης των αθλητών του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS). Νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μας βρέθηκαν στην Αθήνα και πήραν μέρος στις διαδικασίες προπονητικής αξιολόγησης, από τους υπευθύνους προπονητές των Μικτών του Δικτύου.

Το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου 2021, οι Μικτές Αθήνας Α’ & Β’, η Μικτή Κρήτης, η Μικτή Κέρκυρας και η Μικτή Ηπείρου, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης και τις εμβληματικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, αγωνιζόμενες μεταξύ τους. Τα παιδιά του Αίολου FC εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του
τριημέρου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση των Μικτών το 2022!


Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αγωνιστικές επιτυχίες!,"